baterie

Samsun Galaxy S4 Mini-Alternativa La S4

Samsun Galaxy S4 Mini-Alternativa La S4

Conform site-ului SamMobile, Samsung unul dintre liderii pe piata in materie de telefoane mobile se pregateste sa lanseze o varianta mini de 4.3″ a nou-lansatului Galaxy S4.

Daca  iti place S4 dar nu ti-l poti permite,atunci ai puta sa te orientezi catre fratiorul sau mai mic,adica S4 mini,asa cum s-a intamplat si cu S3 care are si o varianta mini.

Dupa cum se stie S4 vine cu dotari extra: procesor quad-core sau chiar octa-core in functie de regiune,camera foto de 13MP,ecran Super AMOLED  FULL HD de 4.9”,iar Samsung se asteapta sa vanda peste 50 de milioane de exemplare S4.

Legat de Galaxy S4 mini, acesta se asteapa a fi lansat in vara acestui an si va avea urmatoarele specificatii tehnice:

Display
4.3″/Super AMOLED/qHD/256ppi/540X960
Procesor
1.6 mHz dual-core
Sistem Operare
Android 4.2.2 Jelly Bean

Se pare ca noua varianta mini a telefonului Galaxy S4 va veni si in varianta dual-sim si daca pastram proportiile, telefonul va fi mai mare decat varianta mini a lui S3 care are un ecran de 4″.Conform altor surse,S4 mini ar avea o camera foto destul de buna de 8 MP, insa nu este clar daca va avea si posibilitatea de a inregistra clipuri video in format HD.

Procesorul ar urma sa fie un ARM chipset Exynos 5210 dual-core,  memorie RAM 1GB iar ca memorie interna se pare ca o se existe 3 versiuni:8,16,32 GB.Ca design,probabil o sa fie fabricat  tot dintr-un plastic solid si sa pastreze aceeasi linie iar pretul undeva in jur de 400 E.