Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung anunta telefoanele ce vor primi Android 6 Marshmallow

Samsung anunta telefoanele ce vor primi Android 6 Marshmallow

4

Samsung anunta telefoanele ce vor primi Android 6 Marshmallow – Cei de la Samsung au facut anuntat public o lista cu telefoanele ce vor primi in prima faza un update la noul sistem de operare Android 6 Marshmallow, fiin prima companie ce anunta un astfel de update pentru telefoanele lor dar si pentru tablete cu Android.

Marshmallow a fost anuntat pentru prima data pe 28 mai 2015 si sub forma unui Developer Preview el a ajuns deja pe telefoanele din gama Nexus 5, Nexus 6 si pe tabletele Nexus 9.

5

  1. Samsung Galaxy Alpha
  2. Samsung Galaxy Note Edge
  3. Samsung Galaxy Note 4 Duos
  4. Samsung Galaxy Note 4
  5. Samsung Galaxy S6 Edge+
  6. Samsung Galaxy S6 Edge
  7. Samsung Galaxy S6 Duos
  8. Samsung Galaxy S6 
  9. Samsung Galaxy Note 5
  10. Samsung Galaxy Tab A

Este interesant si ramane de vazut daca si modele destul de populare precum Galaxy S5, S4, Note 3 sau alte modele vor primi Android 6 Marshmallow sau utilizatorii se vor indrepta catre versiuni customizate de Android 6 care cu siguranta vor veni si pentru dispozitivele ceva mai vechi dar inca performante.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here