Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Free devine Samsung News, o aplicatie de stiri

Published

on

Samsung Free devine Samsung News, o aplicatie de stiri care va concura cu Google Discover si care va putea fi gasita pe telefoane incepand cu data de 18 aprilie 2023. Initial, Free (special conceputa pentru dispozitivele Galaxy) permitea utilizatorilor sa acceseze o gama variata de continut, precum stiri, divertisment si jocuri, direct de pe ecranul principal al telefonului Samsung.

samsung news

Producatorul vrea sa o faca mai ordonata si mai simpla, incepand cu versiunea News se va concentra mai mult pe stiri. Noua aplicatie va permite utilizatorilor sa gaseasca usor continut relevant pe telefon si vor fi doar filele “Read” si “Listen”. Samsung va oferi in continuare continut gratuit prin intermediul aplicatiilor sale TV Plus si Game Launcher, insa acestea se indeparteaza de panoul ecranului principal.

Samsung Free / News este integrat in telefoanele Galaxy si nu poate fi sters complet de pe telefon. Cu toate acestea, daca doresti sa dezactivezi sau sa il ascunzi de pe ecranul principal (sau poate sa-l inlocuiesti cu Discover de la Google), urmeaza pasii de mai jos:

Advertisement

samsung free news

  1. Acceseaza ecranul principal al telefonului.
  2. Apasa si tine apasat pe o zona goala a ecranului principal pentru a accesa optiunile de personalizare.
  3. Gliseaza ecranul spre dreapta pana cand vezi panoul Samsung Free (ca in captura de mai sus).
  4. In partea de sus a ecranului, vei vedea un comutator si poti apasa acolo pentru dezactivare.

Dupa ce ai dezactivat Samsung Free, panoul nu va mai aparea in ecranul principal al telefonului tau. Daca doresti sa reactivezi Samsung Free ulterior, repeta aceiasi pasi si activeaza comutatorul din nou.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des