Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy A01, telefon de buget, probabil super ieftin

Samsung Galaxy A01, telefon de buget, probabil super ieftin

0

Samsung Galaxy A01, telefon de buget, probabil super ieftin – incep sa curga promisiunile celor de la Samsung, pentru inceputul anului 2020. La inceputul anului viitor, ne asteptam la o avalansa de lansari, de le cale mai ieftine telefoane mobile si pana la cele cu preturi uriase.

Sa nu uitam ca se anunta CES 2020 (7-10 ianuarie), dar mai ales, MWC 2020 (24-27.02.2020). Pana atunci, aflam cateva detalii despre noul Samsung Galaxy A01, telefon ce nu va costa mai mult de 100 euro.

Primeste deja certificarea FCC, sunt doua versiuni, una cu suport pentru o singura cartela si o varianta cu 2 SIM-uri, SM-A015F and A015F/DS.  FCC = Comisia Federala de Comunicații este o agenție independenta a guvernului Statelor Unite, are scop de a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, cablu, satelit și cablu.

samsung galaxy a01, telefon de buget, probabil super ieftin

Primim deja si cateva specificatii tehnice, nu multe, dar nici nu avem mari pretentii. Cunoastem si partea de design, iarasi nu avem pretentii. Carcasa din plastic ce poate fi indepartata, baterie care nu poate fi schimbata de catre utilizator si nici nu poate fi scoasa.

Doua camere foto principale, senzor de amprente lipsa, dar cu jack audio si difuzor dispus intr-o zona atipica, cel putin pentru telefoanele moderne. Se pare ca telefonul va veni direct cu Android 10, aceasta este o veste buna.

Continuam cu o baterie de 3000 mAh, 2GB memorie RAM, display de 5.7″ si 16GB stocare interna. Mai multe detalii, in momentul aparitiei.

via

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here