Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy S23 Ultra Concept cu camera de 200 MP in 2023

Published

on

Galaxy S23 Ultra Concept cu camera de 200 MP si putem da start randarilor si zvonurilor referitoare la unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2023. Logic ca vine de la Samsung, probabil cel mai titrat producator. Fiind un concept, nu putem afirma ca ceea ce vedeti mai jos se va transpune si in realitate.

s23 ultra

Fie cel ce a lucrat la acest design are ceva informatii in plus, fie pur si simplu asa si-ar dori sa arate viitorul flagship. Am mai vazut de-a lungul timpului tot felul de randari futuriste, imi place ca nu se intampla asa de data aceasta. Mai exact, nu cred ca se exagereaza.

Galaxy S23 Ultra

In orice caz, Samsung cred ca ar cam trebui sa schimbe radical aspectul telefoanelor din 2023, parca de mult nu a mai facut modificari majore la capitolul design. Modificarile asteptate in partea din spate, ecranul nu afre de ce sa sufere schimbari, poate o camera ascunsa sub display, asa cum se lauda un ZTE Axon 40 Ultra.

Advertisement

Galaxy S23 Ultra – Senzorul acesta de 200 MP ar urma sa fie produs de catre Samsung si sa fie acompaniat de alti 3. Nu ar avea de ce sa lipseasca un stylus (S-Pen), poate cel mai bun din domeniu (nici nu are concurenta mare…). Un display cu o curbura pronuntata si nici acest concept nu ne prea da sperante in legatura cu senzorul secundar. Camera de selfie este tot la vedere.

Galaxy S23 Ultra Concept cu camera de 200 MP in 2023Mai este cel putin jumatate de an pana in momentul lansarii oficiale, Samsung nici macar nu a confirmat in mod oficial ca va exista un astfel de smartphone. Deci, sa nu ne facem iluzii prea mari si sa asteptam informatiile credibile, poate si o serie de poze reale.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Anonim

    iunie 9, 2022 at 12:57

    Bună.Samsung nu a reușit să scape de gaura din display?

  2. Cosmin

    iunie 9, 2022 at 14:23

    Este numai un concept. Nimic oficial.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des