Acasă Stiri despre telefoane

Guvernul din India vrea interzicerea telefoanelor sub 150 USD

0

Guvernul din India vrea interzicerea telefoanelor sub 150 USD, o masura care este posibila in regiunea respectiva, dar putin credibila prin alte parti, ma refer in special la Europa.

Avand in vedere ca nivelul de trai din tara respectiva nu este unul crescut si ca telefoanele ieftine sunt extrem de populare, trebuie sa aflam de ce se doreste aceasta masura. Pai este destul de simplu! Companiile chinezesti ocupa peste 80% cota de piata in India, principalii jucatori fiind Xiaomi si Realme. Acestia vand multe terminale cu pret de pana in 150 USD.

interzicerea telefoanelor

Insa, exista producatori locali si autoritatile vor sa le dea un mic boost. Interesant este ca aceasta masura ar trebui sa se aplice numai producatorilor din China, nu si celor din India, adica Lava (foto jos) sau Micromax (foto sus). 

Conform celor de la Counterpoint, Xiaomi, Samsung, Vivo, Realme și Oppo vand cel mai bine in India (a doua cea mai mare piata de telefoane mobile din lume), Samsung fiind singura companie care nu are legatura cu China. 

Xiaomi, VIVO și Oppo sunt acum in atentia guvernului indian, la mijloc ar fi activitati ilegale precum evaziunea fiscala si spalarea de bani. Si anumite aplicatii sau jocuri au fost interzise in India, poate cel mai rasunator titlu fiind PUBG Mobile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.