Acasă Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy M13 5G apare in imagini reale

0

Samsung Galaxy M13 5G apare in imagini reale si probabil ca nu va mai trece mult pana cand producatorul il va prezenta oficial. Aceasta serie prezenta in Romania include deja destul de multe modele mid-range, majoritatea avand ca o carcateristica principala capacitatea mai mare a acumulatorului.

Inca nu exista o versiune cu conectivitate 4G, Galaxy M13 va fi primul si va fi direct 5G. Aceasta serie mai cuprinde si M10, M11, M12 sau cele cu 2 sau noile si mai modernele M33. Galaxy M13 5G apare acum intr-o serie de imagini reale si mai exact, vedem panoul spate fabricat din plastic.

Nu putem insa spune ca este ceva wow sau revolutionar. O carcasa din plastic, destul de banala si care integra 2 camere foto principale. Mai este un decupaj de dimensiuni mai mici, probabil ca acolo va exista un LED flash. Si tot probabil, acest smartphone va fi unul mai accesibil si fara a avea specificatii tehnice foarte bune. Cu siguranta, mai multe detalii vom avea in viitor.

sursa

REVEDEȚI PREZENTAREA
M13 5G
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
samsung-galaxy-m13-5g-apare-in-imagini-realeSamsung Galaxy M13 5G apare in imagini reale si probabil ca nu va mai trece mult pana cand producatorul il va prezenta oficial. Aceasta serie prezenta in Romania include deja destul de multe modele mid-range, majoritatea avand ca o carcateristica principala capacitatea mai mare...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.