Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy M51 in poze oficiale, design confirmat

Samsung Galaxy M51 in poze oficiale, design confirmat

0

Samsung Galaxy M51 este asteptat sa soseasca la jumatatea lunii septembrie 2020 si sa coste in jur de 350 USD. Sera “M” este populara in Asia si mai putin pe la noi, Romania se pare ca prefera modelele cu terminatia “A”.

Mari diferente intre ele nu prea sunt, telefoane pentru toate buzunarele si specificatii tehnice decente. Au si avantajul de a avea logo-ul Samsung pe carcasa si stirct acest model, pare sa se bucure de o baterie de mare capacitate.

7000 mAh cu incarcare la 25W, date destul de bune. Apoi, un design deja intalnit pe multe modele Samsung ale anului 2020. Display “punch hole” cu selfie pe mijloc si clasica pozitionare a camerelor foto principale.

Cu toate ca majoritatea informatiilor anterioare sugerau ca telefonul Samsung Galaxy M51 va avea senzorul de amprente integrat in display-ul cu tehnologie AMOLED, pozele acestea par sa confirme altceva.

Pozitionarea senzorului este amplasat in partea laterala a telefonului, putem spune astfel ca cel mai probabil, terminalul va fi dotat cu ecran IPS LCD.

Apoi, 8GB memorie RAM si procesor Snapdragon 730, posibil camera foto principala de 64MP, jack audio de 3,5 mm, USB TIP-C si o carcasa fabricata din plastic, posibil solutia inedita aleasa de Samsung, cea denumita “glasstic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here