Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Ring apare în aplicația Good Lock

Published

on

Dacă nu știti ce este această aplicație, va spun ca diszutăm despre o suită software pentru a modifica și personaliza interfața de utilizator și experiența pe dispozitivele Samsung Galaxy. Este disponibilă pentru telefoanele acestui producător.

Samsung Galaxy Ring, primul inel inteligent al lor, a fost evidențiat în secțiunea de widgeturi pentru baterie a aplicației Good Lock.

Prezentat inițial la evenimentul Unpacked, Galaxy Ring reprezintă intrarea companiei în segmentul inelelor inteligente, cu lansarea așteptată să aibă loc în 2024, poate chiar anul viitor.

Advertisement

Detalii concrete despre caracteristicile și funcționalitățile Galaxy Ring nu au fost încă divulgate. Totuși, apariția acestuia în aplicația Good Lock confirmă progresul în dezvoltarea produsului.

Potrivit unor surse, Samsung ar putea echipa Galaxy Ring cu tehnologie senzorială avansată pentru monitorizarea sănătății, oferind utilizatorilor o modalitate simplă de a urmări diferite metrici de sănătate.

Inelul inteligent de la Samsung

Samsung Galaxy Ring apare în aplicația Good Lock

Samsung Galaxy Ring apare în aplicația Good Lock

În ciuda lipsei de informații detaliate despre Galaxy Ring, prezența sa în Good Lock și menționarea în contextul evenimentului Unpacked sugerează că Samsung acordă o importanță deosebită acestui nou gadget.

Speculațiile indică posibilitatea ca Galaxy Ring să fie disponibil în diverse finisaje, însă specificațiile exacte rămân neconfirmate. Posibil ca el să fie responsabil pentru dispariția de pe piața (in anii viitor) a brățărilor fitness.

Advertisement

Pe lângă Galaxy Ring, există și alți concurenți pe piața inelelor purtabile, printre care Oura, Circular și Amazfit, care și-au făcut deja apariția sau se află în etapele finale de dezvoltare.

Ar putea fi lansat în același interval cu dispozitivele Galaxy Z Fold 6 și Flip 6, posibil între trimestrul al treilea al anului 2024 și primul trimestrul al anului 2025. Cu toate acestea, Samsung nu a oferit încă o dată specifică pentru lansarea oficială sau detalii suplimentare despre caracteristicile dispozitivului.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des