Acasă Telefoane Samsung Samsung Galaxy Mega 2 Va Avea Ecran Urias

Samsung Galaxy Mega 2 Va Avea Ecran Urias

0

Samsung Galaxy Mega 2 Va Avea Ecran Urias

Probabil ca va fi primul telefon din lume ce va avea un ecran de 7 inci daca zvonurile tot mai dese se confirma.Este ca si cum ai umbla pe strada cu o tableta de 7 inci si pe deasupra ai mai pune-o si la ureche. Pare ciudat, insa Samsung vrea sa mearga mai departe si sa ne arate ca se poate.

Exista desigur si parti bune si pareti rele. La cele bune as adauga ecranul mare ce-ti permite sa faci practic cam tot ce faceai pe tableta dar dezavantajul este ca nu prea incape in niciun buzunar acest mega-telefon.

4

Pe numele sau de cod, Samsung SM-T2558 se pare ca va avea numai o rezolutie HD, 8 MB memorie interna, procesor quad core de 1.2 Ghz, camera foto de 8 MP, 1.5 memorie RAM si suport pentru card microSD.

Toate acestea fac din Samsung Galaxy Mega 2 un telefon cu specificatii tehnice medii ce nuare cum sa vina cu un pret exagerat de mare.

o

Ramane de vazut daca aceste zvonuri se vor adeveri si Samsung Galaxy Mega 2 va capata titlul de cel mai mare telefon mobil (smartphone).

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here