Connect with us

Procesor cu overclock pe noul smartphone lansat de ZTE, este vorba de cel aparut pe piata chiar astazi si care in ciuda faptului ca are cel mai puternic chipset disponibil la ora actuala pentru Android, preturile sunt de bun simt.

Dar nu numai ca arata bine de tot si ca are un hardware puternic, noul smartphone se lauda si cu un setup foto de top.

Unul dintre elementele centrale care face telefonul Z50S Pro extrem de atractiv este sistemul sau complex de camere. Acesta dispune de un senzor principal Sony IMX800 de 1/1.49 inch (35mm) si stabilizare optica a imaginii, un obiectiv ultra-larg de 50MP care poate captura si macro de la numai 2.5mm, precum si de un obiectiv telefoto de 8MP cu OIS, capabil sa ofere un zoom optic de 6x.

Procesor cu overclock pe noul smartphone lansat de ZTE

Un obiectiv de 35mm este adesea considerat ca fiind un obiectiv “wide standard” deoarece ofera o perspectiva care imita cel mai aproape de cum vede ochiul uman. Asta inseamna ca produce imagini care au un aspect natural si nu distorsionat.

Procesor cu overclock pe noul smartphone lansat de ZTE

Telefonul se lauda si cu tehnologia “Fotografia de pe strada 2.0”, o versiune noua si superioara a modului de fotografie stradala sau cu “Modul de noapte Mandrill 2.0”. Acesta din urma a rezolvat problema cu aparitia de imagini fantoma atunci cand se face fotografiere in miscare si in plus, a imbunatatit contrastul adaptiv cu pana la 40%.

Procesor cu overclock pe noul smartphone lansat de ZTE

Snapdragon 8 Gen 2 Advanced Edition, acesta este procesorul cu o frecventa crescuta si in AnTuTu, ZTE spune ca a obtinut 1.676.933 puncte. De racirea acestei “bestii” se ocupa o camera de vapori cu o dimensiune de 4,233mm². Sunt disponibile 2 versiuni, una cu 12GB si alta cu 16GB RAM, stocarea fiind de 256 sau chiar 1TB memorie interna!

Procesor cu overclock pe noul smartphone lansat de ZTE

ZTE Z50S Pro este echipat cu un ecran AMOLED de 6.78″ care ofera o rezolutie 1260 x 2800px, panou 10 biti ce permite o acoperire totala a gamei de culori DCI-P3, capabil sa suporte atat atenuarea DC, cat si atenuarea PWM la o frecventa ridicata de 2160Hz. Nu este curbat, dar are un body ratio de 90% si reproduce 1 miliard culori.

Telefonul produs de ZTE are difuzoare stereo (fara jack audio), senzor de amprente integrat in display, este fabricat din materiale premium si un acumulator de 5100 mAh ce se incarca la 80W.

Din pacate, nu exista incarcare wireless. Preturile sunt chiar de bun simt si pornesc de la 520 USD, dar asta se intampla in China. Ramane de vazut daca va ajunge si in Europa si cat de mult va sari pretul.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!