Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy S23 va folosi numai procesoare Snapdragon, anunt oficial

Published

on

Galaxy S23 va folosi numai procesoare Snapdragon, anunt oficial ce vine din partea Samsung si poate ca fanii vor fi incantati la aflarea acestei vesti. Pana acum, varful de gama al acestui producator era disponibil in 2 versiuni. Una cu Qualcomm si alta cu Exynos.

Cea din urma ar fi fost in medie cu pana la 7% mai slaba si era disponibila numai in anumite regiuni. Romanii stiu despre ce este vorba, pe la noi au ajuns numai versiunile cu chipset Exynos, cel dezvoltat chiar de Samsung.

Galaxy S23 va folosi numai procesoare Snapdragon, anunt oficial

Tranzitia deja incepuse cu seria actuala, Galaxy S22. Modelele acestea sunt dotate in proportie de 70% cu procesoare Qualcomm, o spune chiar CEO-ul Cristiano Amon. Anul acesta, Europa a primit oficial Exynos 2200. Procesor imbunatatit, dar parca tot Snapdragon suna mai bine.

Advertisement

Galaxy S23 – foto concept

galaxy s23 snapdragon

Galaxy S23 – concept

Anul viitor, in 2023, Galaxy S23 va utiliza numai Snapdragon 8 Gen 2 (cod SM-8550), procesor care va vi prezentat pe la inceputul iernii si care este asteptat sa fie integrat mai intai in telefoane produse de Xiaomi sau Realme. Si nu este de mirare, trebuie sa ne reamintim ca un Realme a fost primul telefon din lume dotat cu 8 Gen 1.

Galaxy S23 va folosi numai procesoare Snapdragon, anunt oficial

Dar asta nu inseamna neaparat ca Samsung isi va lua mana de pe Exynos! Astfel de solutii vom mai vedea integrate in telefoane mid-range sau chiar low-end, acolo unde nu conteaza atat de mult eficienta energetica sau viteza. Galaxy Z Flip 4 si Fold 4, telefoane pliabile asteptate sa debuteze la inceputul lunii august, dar tot cu procesoare Snapdragon 8+ Gen 1.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des