Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Note 7 si lansarea mediocra din Romania!!!

Published

on

Samsung Galaxy Note 7 este fara indoiala unul dintre cele mai bune telefoane din lume la ora actuala, la fel cum Samsung este una dintre cele mai bune companii ce fabrica telefoane mobile, poate chiar cea mai buna.

Telefonul a avut lansarea oficiala in data de 2 august, Coreea de Sud fiind locul unde s-a intamplat acest eveniment. Si daca totul a fost ok acolo, nu acelasi lucru pot spune si despre lansarea pe plan local, adica lansarea din Romania.

Imi aduc aminte ca urmaream acum cativa ani lansarile telefoanelor E-Boda sau a tabletelor iTab si imi placea ce vedeam acolo (la nivel de show), de data asta imi place telefonul Note 7 dar lansarea din Romania este pur si simplu mediocra, asta ca sa folosesc un cuvant mai putin dur.

Advertisement

Personal, consider lansarea plictisitoare, vad acolo cateva cutii pe care scrie Samsung, un televizor, cateva scaune de bar, ba chiar un hidrant in cadru! In ultimele 15 minute, pe acel televizor se afiseaza pur si simplu ora, preferam sa vad macar cateva imagini cu telefonul, macar atat.

Pe bune, s-a lansat probabil cel mai bun telefon din lume, fabricat de catre cea mai buna companie din lume! Nu puteau inchiria o sala mai mare, cateva lumini mai bune si mai colorate, cateva fete frumoase….? Macar atat! In alta parte de ce se poate si la noi in tara nu se poate nimic?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Koss

    august 13, 2016 at 14:30

    Chiar ca mediocra.. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des