Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy Note 8 cu Snapdragon la quickmobile, iata pret

Samsung Galaxy Note 8 cu Snapdragon la quickmobile, iata pret

11

Samsung Galaxy Note 8 cu Snapdragon la quickmobile, iata pret si este interesant de aflat cum au facut ei sa aduca acest telefon in Romania.

Asta, in conditiile in care varianta cu Snapdragon este destinata altor piete in afara de cele din Europa. Este un aspect deja cunoscut, nu este un secret acest lucru.

samsung galaxy note 8 cu snapdragon la quickmobile, iata pret

Pana la urma, este de salutat initiativa celor de la quickmobile cat timp nu vor fi probleme cu garantia!

Clar, Samsung Galaxy Note 8 este cel mai performant Samsung de pana acum si clar, este cel mai scump de pana acum. Nu discutam aici de eventualele editii limitate care au aparut in cazul modelelor lansate in trecut.

samsung galaxy note 8 cu snapdragon la quickmobile, iata pret

Samsung Galaxy Note 8 cu Snapdragon la quickmobile costa cu 100 de lei mai mult fata de varianta cu Exynos 8895. Astfel, preturile sunt urmatoarele:

  • 4599.99 lei pentru varianta cu Snapdragon 835 (oferta)
  • 4499.99 lei pentru varianta cu Exynos 8895 (oferta)

Ambele sunt cu conectivitate Dual SIM si au 6GB memorie RAM. Telefonul nu este in stoc, livrarile vor incepe in septembrie, nu ni se specifica exact si o anumita data.

Nu este insa si cel mai scump telefon de pe eMag (exista si aici, tot prin quick), mai sunt modele mai pretioase.

samsung galaxy note 8 cu snapdragon la quickmobile, iata pret

ASUS ZenFone AR ZS571KL costa 4999 lei, Google Pixel cu 128GB tot 4999 lei, iPhone 7 costa 4799 lei si Huawei P10 Plus costa 4692 lei. Pana astazi, cel mai scump Samsung costa pe eMag nu mai putin de 4199 lei, este vorba de S8+.

In cazul in care sunteti curiosi sa vedeti cele mai scumpe telefoane mobile de pe eMag, puteti intra AICI.

11 COMENTARII

  1. Off:La negru.Conform Samsung Romania (quickmobile) nu este distribuitor autorizat.Cand i-am intrebat ce si cum mi-au blocat accesul de a mai lasa comentarii la pagina/postarile lor. ON:detin S8 plus si nu mi se pare foarte dferit Note 8 (fata de S8) cu cateva exceptii.

  2. Ieftinache, ieftin ca braga cum se spunea pe vremuri, fata de Lamborghini ala de 2450 de euro! Serios vorbind, pretul mi se pare cam mare, nefiind, cum au sesizat si altii, diferente atat de mari intre Note 8 si S 8 (Plus) care sa justifice achizitionarea noului device.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here