Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei lanseaza un troller smart business, pret cat un telefon mobil!

Published

on

Iata ca Huawei incearca si cu alte produse, nu cele cu care am fost obisnuiti pana acum. Mai exact, telefoane mobile, tablete si bratari smart.

Este o perioada destul de dificila pentru acest producator. Nu prea are acces in procedurile de implementare a retelelor 5G din diverse tari, Google nu-i da voie sa foloseasca anumite aplicatii, anumite companii nu pot face afaceri cu ei, etc.

Insa, viata merge inainte pentru ei si pana la urma, Google nu este atat de important in China. Probabil ca vor incepe sa se concentreze si pe alte categorii de produse, asa cum spre exemplu, face si Xiaomi.

Advertisement

Astazi, aflam despre un troller dezvoltat impreuna cu Samsonite, unul care costa cam cat un telefon mobil. Lansarea a avut loc in China si produsul Huawei are un pret de pornire de 292 USD.

Disponibil in 3 versiuni (20 inch, 25 si 28), cel mai scumpa ajunge sa coste nu mai putin de 380 USD. Fiind un produs inteligent, are si cateva functii smart!

Cea mai interesanta functie este data de modul in care utilizatorul poate debloca valiza. Este suficient ca utilizatorul sa se apropie de ea cu telefonul mobil (unul Huawei) si servieta se deblocheaza. Un fel de keyless ;).

Advertisement

Apoi, in componenta, Huawei a adaugat si un port USB cu ajutorul caruia posesorul isi poate incarca telefonul mobil sau alt dispozitiv. Are si un mecanism securizat pe care ne putem baza in timpul calatoriilor internationale mai lungi si in componenta, intalnim inlcusiv materiale precum aliaj de aluminiu.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des