Acasă Stiri Android Si Noutati SAMSUNG GALAXY NOTE 10 in primele poze posibil reale

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 in primele poze posibil reale

0

Samsung Galaxy Note 10 ar urma sa fie prezentat oficial in vara acestui an, mai exact spre sfarsitul ei. Mai avem pana atunci, dar deja se pare ca apare intr-o serie de imagini, posibil reale. Daca ar fi asa, clar discutam despre un prototip. Oricum, in mare, ne asteptam la un astfel de design, asemanator oarecum ceea ce vedem acum pe noile modele, S10.

Samsung Galaxy Note 10 va fi un telefon 5G, speram ca pana atunci, retelele de telefonie mobila sa fie capabile de implementarea acestei tehnologii si chiar sa grabeasca acest proces. Este un proces scump, dar numai asa ne putem bucura de vitezele super rapide. De altfel, se tot spune ca din moment ce tehnologia aceasta va fi bine pusa la punct, telefoanele vor deveni mult mai rapide si o buna parte din tehnologie va fi transferata in cloud.

Imaginile par reale, nu ne trimit cu gandul spre randari. Dar, ne este prezentata numai partea din spate, acolo unde vedem cele 4 camere foto principale. Din moment ce Samsung Galaxy S10 Plus are un display de 6.4″, ne asteptam ca Note 10 sa fie mai dotat, poate sa se duca spre 6.9″! Pentru moment, ne multumim cu atat. Mai avem destul timp sa discutam despre Samsung Galaxy Note 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here