Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Note7 ajunge in sfarsit si la eMag, costa o caruta de bani!

Published

on

Samsung Galaxy Note7 ajunge in sfarsit si la eMag, este vorba probabil de cel mai bun telefon al momentului, magazinul eMag il listeaza la precomanda, pretul este de 3899 lei, pret valabil pentru ambele variante, blue sau black.

Ca fapt divers, cred ca noul LG V20 se va ridica la inaltimea lui Note 7 si probabil va concura direct cu acesta, V20 va avea un display tot de 5.7″ si o platforma hardware destul de apropiata.

erer

Tot ca fapt divers trebuie sa stiti ca nu Note 7 are cel mai mare pret in Romania, cand vine vorba de telefoane mobile, trebuie sa scoatem din buzunar fix 5477 lei, pret valabil pentru telefonul iPhone 6S Plus cu 128GB stocare, Rose Gold, acesta este cel mai scump telefon mobil prezent in oferta celor de la eMag, iar daca vorbim de telefoanele cu Android, cel mai mare pret il are chiar acest Note 7, insa si modelul S7 Edge are un pret identic.

Advertisement

Desigur ca acesta poate fi achizitionat mai ieftin impreuna cu un abonament scump de telefonie mobila, toti operatorii au anuntat ca vor aduce Note 7 in oferta lor, posibil si cei de la DigiMobil.

2

Vorbim fara indoiala de un telefon bun, unul ce ar trebui sa functioneze brici si telefon despre care se spune ca ar putea fi cel mai bine vandut terminal in perioada urmatoare, ma refer la nivel global, nu cred ca in Romania multa lume isi va permite sa scoata din buzunar aproape 4000 de lei.

Haideti sa vedem putin cum sta cu pretul acest Note 7 la Vodafone si ce oferte are acest operator pentru el.

Advertisement

La liber, adica fara abonament, Samsung Galaxy Note7 are un pret de 844 E, asta inseamna in jur de 3800 lei, depinde de cursul valutar, pret apropiat de eMag.

Cei de la Vodafone ofera acest telefon contra sumei de 109E, asta numai daca-l achizitionam impreuna cu un abonament de 89E, asta inseamna 400 de lei pe luna. La un calcul simplu, 89E/luna X 24luni = 2136 E, adica in jur de 9600 lei, aproape de 3 ori pretul telefonului.

Este drept ca avem aparent la acest abonament o gramada de beneficii, 12GB NET pe mobil in fiecare luna si nelimitat mesaje text sau apeluri telefonice in orice retea. Apropo, cine mai trimite mesaje de tip SMS?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. sorin_gis07

  august 19, 2016 at 14:34

  eMAg = cei mai sarlatani, m-am convins 🙂

 2. Alexandru

  august 19, 2016 at 16:35

  Mai bine îți iei un oneplus 3, de 2 pri mai ieftin, și performanță apropiată de cea a unui note 7

 3. Alexandru

  august 19, 2016 at 16:36

  Mai bine îți iei un oneplus 3, de 2 mai ieftin, și performanță apropiată de cea a unui note 7

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des