baterie

Livreaza sambata Fan Courier? Iata ce trebuie sa stii despre livrari

Livreaza sambata Fan Courier? Iata ce trebuie sa stii despre livrari

Livreaza sambata Fan Courier? – In cazul in care ai dat o comanda in ziua de vineri, probabil te intrebi pe unde este coletul tau si daca va ajunge a doua zi, adica sambata. Teoretic, raspunsul este simplu. Practic, cred ca sunt mai multi factori pe care trebuie sa-i aveti in vedere.

S-a mai intamplat sa astept un colet sambata si sa nu-l primesc, dar am avut si surprize placute, adica l-am primit. Conteaza mult perioada anului, zona in care locuiesti, etc. Spre exemplu, daca este Black Friday, Paste sau Craciun, sunt slabe sanse sa primesti comanda a doua zi. Dar sunt sanse mari sa primesti comanda in ziua de sambata.

Dar da, Fan Courier livreaza si sambata, insa cu anumite conditii. Mai exact, optiunea respectiva trebuie sa fie bifata de catre cel ce trimite coletul si aceasta costa. Daca tu vrei sa trimiti un colet catre un prieten, trebuie sa platesti in plus si atunci coletul are sanse mari sa fie livrat si in weekend.

Livreaza sambata Fan Courier? Da, dar costa.

Livreaza sambata Fan Courier? Iata ce trebuie sa stii despre livrari

Dar daca ai cumparat ceva de la un magazin, sansele ca acel colet sa ajunga sambata sunt probabil ceva mai mici. Chiar Fan Courier ne spune asa “Expedițiile preluate vineri se vor livra sambata. În cazul în care nu este selectata opțiunea, expedițiile preluate vineri se vor livra luni.

Livreaza sambata Fan Courier? Iata ce trebuie sa stii despre livrari

Important de stiut ca aceasta “Taxa pentru opțiunea Livrare sambata se aplica și în cazul expedițiilor cu ridicare de la sediu.”  Pretul este de 6.00 lei (fara TVA)/expediție sau 7.14 lei (cu TVA)/expediție. Acest cost se adauga costului de transport corespunzator tipului de serviciu ales.

Cei de la FAN sunt lideri in domeniul serviciilor de curierat din Romania. În fiecare noapte, mașinile firmei de curierat strabat peste 103.348 de kilometri si acopera 137 de trasee pe intreaga suprafața a tarii. Compania a fost infiintata in 1998.

sursa