Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

Published

on

Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK si ar putea fi o veste mai putin neplacuta pentru fani, cel putin asta sustine o publicatie mare din domeniu. Si pana la urma, FE inseamna Fan Edition. Dar nu vad de ce sa privim acest anunt posibil ca pe o dezamagire sau ca un downgrade.

Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

MediaTEK nu mai este producatorul de acum 5 ani, chiar au reusit sa se ridice enorm in ultima perioada si sa faca procesoare care se bat de la egal la egal cu Qualcomm sau poate chiar sa fie peste cele produse de americani. Stie Samsung ce face, cu siguranta ca daca vor lua o asemenea decizie, va fi una analizata bine de tot. Si oricum, nu ar fi primul Samsung cu MediaTEK.

Samsung Galaxy S22 FE (neoficial)

Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

Daca ne uitam la rezultatele din Geekbench pe care cele mai bune procesoare le au, observam ca Dimensity 9000 obtine 1309p in testul single-core si 4546p for multi-core. Ar fi peste rivalul de la Qualcomm (8 Gen 1) ce obtine 1224p, respectiv 3445p. Da, fix despre Dimensity 9000 ar fi vorba, acest chipset se pare ca va fi creierul lui Samsung Galaxy S22 FE. Retinem totusi ca nu sunt informatii oficiale!

Advertisement

Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

Asta ar insemna ca S22 FE ar fi mai ieftin dar mai performant in comparatie cu varful de gama S22? Nu ar fi exclus, dar depinde la ce frecventa va rula procesorul acesta si asta nu este tot. Fan Edition este o serie care poate fi numita flagship killer. Asta inseamna ca are performante foarte mari, aspect aproape identic cu cel de top, dar un pret simtitor mai mic.

Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

In acelasi timp, editiile acestea nu ar fi prevazute chiar cu cele mai bune camere, nici fabricate din materiale premium si nici dotate cu tot felul de senzori sau functii menite sa-ti “fure privirea”. Ramane sa asteptam si pana atunci, ne reamitim ca S21 FE a aparut in ianuarie 2022 si S20 FE 5G in septembrie 2020.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Alin

  martie 22, 2022 at 07:25

  Seria fan edition nu se totuna cu cele de top!
  Inafara de procesor sunt diferențe destul de mari: ram ,camere, display,protectii praf/apa etc. Toate sunt inferioare
  Nu confunda!

 2. Alin

  martie 22, 2022 at 07:26

  Tu spui acolo “aproape identic ” si nu este deloc așa. Am s20 fe5g si stiu despre ce vorbesc

  • Alin

   martie 22, 2022 at 07:27

   La fel este si a S21fe, la fel va fi si la s22 fe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des