Acasă Firmware Samsung Samsung Galaxy S5 Primeste In Romania Android 5.0

Samsung Galaxy S5 Primeste In Romania Android 5.0

1

Samsung Galaxy S5 Primeste In Romania Android 5.0

Informatia apare pe sammobile.com si pentru inceput cei se sunt pe reteaua Vodafone si Telekom România, sa se astepte treptat sa primeasca via OTA acest update la Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy S5.

Pentru a se asigura ca primesc oficial acest update la cea mai noua varianta de Android, cei interesati trebuie sa activeze sau sa verifice informatia intrand in Setari – Despre dispozitiv – Actualizare software.

Si cei cu HTC One M8 ar trebui sa se astepte sa primeasca aceasta actualizare la Lollipop ce aduce imbunatatiri majore la nivel de interfata, notificari si stabilitatea sistemului de operare.

98uy67hrtfd

Daca aveti confirmarea acestui update, este important sa fiti conectati la o retea WiFi!

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Salut,
    am o problema cu un Samsung S5 model P5 clona,nu am semnal pt telefon pe el.Am dat revenire la setarile din fabrica si nu ami am semnal.Merge pe wifi,iar de pe googleplay pot lua putine aplicatii pt ca zie ca nu este destul spatiu.yutube,facebook si o aplicatie de telecomanda pt smart tv functioneza.Cine stie sa resofteze clona mea?Astept un raspuns pe email denis_corina@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here