Acasă ROOT LG Cum Faci Root Pe LG G3

Cum Faci Root Pe LG G3

1
nofollow

Cum Faci Root Pe LG G3

LG G3 este varful de gama al companiei, model dotat si cu design premium. Daca vrei totusi sa-l customizezi putin la nivelul sistemului de operare, trebuie sa-i faci root (Android 4.4)

De indata ce ai drepturi de administrator, poti instala un CWM recovery customizat ce-ti da dreptul sa instalezi o alta versiune de Android sau poti instala aplicatii ce necesita root. Poti face si modificari la nivel de build.prop, poti sterge aplicatii de sistem plus o gramada de alte lucruri.

Totusi, poti da peste cap buna functionare a sistemului de operare daca nu esti atent atunci cand modifici fisierele din componenta sa, motiv pentru care o faci pe propria raspundere.

Daca esti decis sa mergi mai departe iata ce trebuie sa faci:

-Asgura-te ca ai bateria incarcata

-Descarca programul cu care vei face root de AICI Vei folosi towelroot si nu necesita conectarea telefonului la un computer.

-Inainte de a instala aplicatia intra in meniu-setari-securitate si bifeaza “surse necunoscute” In acest mod poti instala si alte aplicatii ce nu provin din Google Play.

-Instaleaza acum aplicatia pe telefon si deschide-o

765rt4gfeds Cum Faci Root Pe LG G3

-Apasa acum pe butonul make it ra1n si asteapta ca telefonul sa se rooteze.

Telefonul ar trebui sa fie acum rootat. Instaleaza apoi din Google Play aplicatia SuperSU si ai obtinut drepturile de administrator asupra telefonului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here