Acasă Telefoane Samsung Samsung Galaxy S5 Zoom Specificatii Si Pret

Samsung Galaxy S5 Zoom Specificatii Si Pret

0

Samsung Galaxy S5 Zoom Specificatii Si Pret

Se pare ca cei de la Samsung nu dau uitarii seria Zoom si vor sa lanseze pe iata modelul S5 Zoom conform unor zvonuri aparute in media si probabil sa duca traditia mai departe asa cum au facut-o si cu telefoanele S2, S3, S4 si noul S5.

Conform acelori zvonuri, acest hibrid in adevaratul sens al cuvantului va avea o camera de 19 megapixeli, fata de 16 MP cat are actualul model lansat, S4 Zoom, un ecran SuperAMOLED HD de 4.8 inci, procesorul va fi imprumutat de la Galaxy Note 3 Neo, procesor ce este tactat la 1.7 GHz.

un Samsung Galaxy S5 Zoom Specificatii Si Pret

Restul specificatiilor as putea spune ca sunt banale pentru Samsung, adica 2 GB memorie RAM, 16 GB capacitate de stocare interna, NFC, procesor grafic Mali 624 si Android KitKat 4.4.2. Se pare ca telefonul va fi dotat si cu o camera foto secundara, care cu toate ca va avea numai 2 MP va fi capabila sa filmeze 1080p.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here