Oferte Si Telefoane Ieftine La Vodafone

182

Oferte Si Telefoane Ieftine La Vodafone – Operatorul de telefonie mobila Vodafone are in aceasta perioada o serie de oferte pentru cateva modele de telefoane mobile, dar si cateva oferte de pret ce merita macar consultate.

Samsung Galaxy Trend

Este unul dintre modelele ieftine de care vorbeam mai devreme si vine cu o reducere de pret de la 39 E pana la 9 E. Pretul este valabil pentru un abonament nou de 15 euro fara extraoptiuni, pret pentru care primesti 555  MB Internet pe mobil, minute nelimitate si SMS-uri in reteaua Vodafone Romania, 225 minute nationale incluse si SMS-uri nelimitate catre orice retea.

Untitled Oferte Si Telefoane Ieftine La Vodafone

Telefonul este unul cu un ecran de 4 inci cu tehnologie TFT si rezolutie 480×800, procesor single core tactat la 1000 Mhz, camera de 5 MP cu autofocus si blitz LED, acumulator cu o capacitate de 1500mAh, telefonul avand o greutate de 118 grame.

VEZI OFERTA

iPhone 4S 8GB Negru

Daca nu vrei telefoane cu Android, atunci acest iPhone poate iti face cu ochiul mai ales datorita acestei oferte cu care este insotit. Pentru 79 de euro telefonul poate fi al tau impreuna cu un abonament ce te va costa 29 de euro pe luna si in care vei primi 1000 MB internet pe mobil, minute si mesaje scrise nelimitate in reteaua Vodafone si 15 GB stocare in Vodafone Cloud.

Untitled Oferte Si Telefoane Ieftine La Vodafone

Acest iPhone este dotat cu un procesor model Apple A5, ecran TFT de 3.5 inci, camera foto de 8 MP ce stie sa filmeze in format FHD, acumulator cu o capacitate de 1430 mAh si o grautate de 140 g. Pretul telefonului fara abonament este de 394 euro.

VEZI OFERTA

Samsung Galaxy S4 Mini 4G

Din categoria Oferte Si Telefoane Ieftine La Vodafone nu putea lipsi S4 Mini.

Acest smartphone vine impreuna cu un abonament de 29 euro in care aveti incluse urmatoarele: 1000 MB internet pe mobil, minute si mesaje scrise nelimitate in reteaua Vodafone si 15 GB stocare in Vodafone Cloud. Pe langa plata lunara a abonamentului va trebui sa platiti si contravaloarea telefonului ce se ridica la 64 euro.

Untitled Oferte Si Telefoane Ieftine La Vodafone

Samsung Galaxy S4 mini este dotat cu un procesor Qualcomm MSM8930AB dual core la 1.7Ghz, ecran cu rezolutia de 4.3 inci si tehnologie superAMOLED, camera foto de 8 MP, 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie de stocare interna.

VEZI OFERTA

CITESTE SI:  Vernee M6 lansat oficial, 6.9mm, full screen, pret 99.99 USD!

Pentru alte oferte si telefoane ieftine la Vodafone / preturi vizitati site-ul Vodafone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord