Acasă Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Ce Pret Va Avea La eMag

Samsung Galaxy S6 Ce Pret Va Avea La eMag

0

Samsung Galaxy S6 Ce Pret Va Avea La eMag

Abia ce s-a lansat poate cel mai asteptat telefon al anului si ma intreb deja ce pret va avea el la eMag deoarece ma gandesc ca ei vor fi primii ce vor aduce telefonul la noi in tara si cred ca multi il vor cumpara de acolo deoarece pana la urma au cele mai bune servicii.

Ma astept ca Samsung Galaxy S6 sa apara destul de repede si in oferta companiilor de telefonie mobila, Vodafone, Orange si Telekom sau poate si la DigiMobil la preturi ceva mai accesibile daca va fi achizitionat impreuna cu un abonament destul de scump.

Ma astept totusi ca pretul lui Samsung Galaxy S6 sa fie mai de bun simt fata de pretul cu care s-a lansat iPhone 6 si la Vodafone, Orange sau Telekom sa coste undeva in jurul sumei de 2500 de lei impreuna cu un abonament si asta la lansare.

12 Samsung Galaxy S6 Ce Pret Va Avea La eMag

Chiar mergeam zilele acestea pe strada si ma uitam cat de prezent este iPhone 6 mai peste tot si ma intreb cum este posibil daca ne gandim ca pretul sau este foarte mare. Cred ca peste 70% sunt achizitionate prin abonament, este numai o parere…

Preturile la lansare ar fi cam astea:

Samsung Galaxy S6 32 GB: 749 Euro – 3295 lei
Samsung Galaxy S6 64 GB: 849 Euro – 3735 lei
Samsung Galaxy S6 128 GB: 949 Euro – 4175 lei

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here