Samsung Galaxy S6 Mini – Specificatii, Pret, Data Lansare
Dupa cum ne-au obisnuit deja, cei de la Samsung pentru fiecare generatie de smartphone sau talbete scot si versiuni mai ieftine sau mai mici. “Mini” in cazul telefoanelor sau “Lite” in cazul tabletelor.

A venit si randul lui Samsung Galaxy S6 sa aiba un fratior mai mic si anume Galaxy S6 Mini. Variantele Mini, in general folosesc aceleasi tehnologii ca modelul de baza doar ca au specificatii si dimensiuni putin mai reduse pentru a scadea costurile de productie.
S6 mini Samsung Galaxy S6 Mini - Specificatii, Pret, Data Lansare
Se zvoneste ca Samsung S6 Mini, este modelul Samsung SM-G9198 care apare pe siteurile de testare a performantelor si care corespunde ca specificatii cu varianta mai ieftina a lui S6.

snapdragon-808-thumbnail Samsung Galaxy S6 Mini - Specificatii, Pret, Data Lansare

Telefonul va avea un ecran de 4.6 inchi si o rezoulti HD (Ready)  de 1280 x 768 care cred eu, este suficienta pentru o versiune mini.
Acesta va include un procesor hexa-core Snapdragon 808, acelasi ca pe LG G4. Procesorul va rula la o fecventa de 1.8 GHz si foloseste platforma Cortex-A57 asa ca nu va avea probleme in a rula jocuri si aplicatii 3D de ultima ora.
Samsung S6 Mini o sa aiba instalat 1.7 GB RAM DDR3 care sa zic este suficienta dar nu optima pentru ziua de azi.
samsung_galaxy_s6_back-w628 Samsung Galaxy S6 Mini - Specificatii, Pret, Data Lansare
Din zvonurile care s-au creeat pe net, se aude ca Samsung S6 Mini va fi dotat cu o camera de 15 MP si va fi capabil sa filmeze Full HD 1080p, din pacate fara suport pentru reolutia 4K.
Camera frontala nu este nici ea una slaba, va fi o camera de 5 MP dar nu se cunosc alte detalii despre ea.

Din cauza dimensiunilor reduse, este greu de crezut ca inginerii de la Samsung vor ingramadii toti senzorii si toate caracteristicile lui Samsung S6 dar versiunea Mini va avea totusi cateva dintre ele. Fanii spera ca pe varianta Mini se va gasii si un monitor cardiac, astfel telefonul va fi un bun partener pentru exercitiile sportive.

CITESTE SI:  Intr-un final, apar specificatii finale si pret pentru UMIDIGI Z2 Pro

Din lansarile precedente ale versiunilor Mini, s-a observat tendinta producatorului spre a imita carcasele si desingul variantelor full ale telefoanelor dar se vor folosii materiale ceva mai ieftine la constructia acestuia.

search-for-best-price Samsung Galaxy S6 Mini - Specificatii, Pret, Data Lansare
Pretul se preconizeaza a fi apropiat de cel a lui S5 Mini la lansare, in jur de 490 USD  sau 2000 LEI. Tendintele de evolutie a pretului  se vor observa dupa lansare. Acestea sunt de obicei de scadere dar in functiere de raportul oferta / cerere, acesta poate si creste pentru un timp.
Data de lasare se preconizeaza a fi in a doua jumatate a lunii iunie sau in prima jumatate a lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord