Digi HUD – Afisaj Pe Parbrizul masinii voastre

Digi HUD – Afisaj Pe Parbrizul masinii voastre
O alta aplicatie interesanta pe care eu o folosesc si vreau sa vi-o aduc in atentie este Digi HUD.
Aplicatia este una de tip GPS care afiseaza date despre calatoria voastra, mai exact viteza, distanta parcursa, media de viteza dar nu acestea sunt principalele calitati ale aplicatiei.

Screenshot_2015-06-15-10-33-46 Digi HUD - Afisaj Pe Parbrizul masinii voastre

Probabil ati vazut la anumite masini de lux, acestea au HUD sau Heads Up Display. Aceasta caracteristica constra intr-un dispozitiv care proiecteaza date pe parbrizul masinii, astfel incat sa nu iti muti privirea de la drum ca sa te uiti la bord mai ales pe timpul noptii.
Dar, cu un telefon android cu GPS integrat si cu aceasta aplicatie, puteti sa aveti si voi Heads Up Display pe indiferent ce masina detineti.

Cum sa configurezi aplicatia?
1. Trebuie initial sa activati GPSul. din meniul telefonului.
2. Shimbati unitatea de masura in Kilometrii pentru ca dupa instalare, aceasta afiseaza in mile pe ora.
3. Alegeti-va cularea displayului pe care o doriti sau care se vede cel mai bine in parbrizul masinii voastre, in cazul meu am ales verde.
4. Urmatorul pas consta in stabilirea luminozitatii. Alegeti luminozitatea care se reflecta cel mai bine. Setarea la maxim nu este intodeauna cea mai buna optiune, pentru ca apare reflexia dubla si veti avea senzatia de umbre multiple.
5. Dupa ce ati personalizat aplicatia, din meniul acesteia alegeti optiunea “Lock Screen Rotation” ca sa previna rasucirea ecranului in timpul mersului cu masina apoi selectati din acelasi meniu, optiunea “HUD View” ca imaginea sa fie afisata in oglinda.

Screenshot_2015-06-15-10-33-57 Digi HUD - Afisaj Pe Parbrizul masinii voastreScreenshot_2015-06-15-10-34-07 Digi HUD - Afisaj Pe Parbrizul masinii voastre

Tot ce trebuie sa mai faceti acum, este sa plasati telefonul mobil la baza parbrizului, de preferat pe un material anti alunecos, se gaseste la aproximativ orice market si costa in jur de 10 lei.
Daca totul a decurs bine, ar trebuii sa vedeti ecranul telefonului proiectat pe parbriz ca in imaginea de mai jos
1 Digi HUD - Afisaj Pe Parbrizul masinii voastre
Descarca aplicatia de aici !

CITESTE SI:  Iata cum poti vedea gratuit pe telefon multe posturi tv romanesti

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here