Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Digi HUD – Afisaj Pe Parbrizul masinii voastre prin aplicatie

Published

on

Digi HUD – Afisaj Pe Parbrizul masinii voastre. O alta aplicatie interesanta pe care eu o folosesc si vreau sa vi-o aduc in atentie este Digi HUD.

Aplicatia este una de tip GPS care afiseaza date despre calatoria voastra, mai exact viteza, distanta parcursa, media de viteza dar nu acestea sunt principalele calitati ale aplicatiei.

Probabil ati vazut la anumite masini de lux, acestea au HUD sau Heads Up Display. Aceasta caracteristica constra intr-un dispozitiv care proiecteaza date pe parbrizul masinii, astfel incat sa nu iti muti privirea de la drum ca sa te uiti la bord mai ales pe timpul noptii.

Advertisement

Dar, cu un telefon android cu GPS integrat si cu aceasta aplicatie, puteti sa aveti si voi Heads Up Display pe indiferent ce masina detineti.

Cum sa configurezi aplicatia?
1. Trebuie initial sa activati GPSul. din meniul telefonului.
2. Shimbati unitatea de masura in Kilometrii pentru ca dupa instalare, aceasta afiseaza in mile pe ora.
3. Alegeti-va cularea displayului pe care o doriti sau care se vede cel mai bine in parbrizul masinii voastre, in cazul meu am ales verde.
4. Urmatorul pas consta in stabilirea luminozitatii. Alegeti luminozitatea care se reflecta cel mai bine. Setarea la maxim nu este intodeauna cea mai buna optiune, pentru ca apare reflexia dubla si veti avea senzatia de umbre multiple.
5. Dupa ce ati personalizat aplicatia, din meniul acesteia alegeti optiunea “Lock Screen Rotation” ca sa previna rasucirea ecranului in timpul mersului cu masina apoi selectati din acelasi meniu, optiunea “HUD View” ca imaginea sa fie afisata in oglinda.

Tot ce trebuie sa mai faceti acum, este sa plasati telefonul mobil la baza parbrizului, de preferat pe un material anti alunecos, se gaseste la aproximativ orice market si costa in jur de 10 lei.
Daca totul a decurs bine, ar trebuii sa vedeti ecranul telefonului proiectat pe parbriz ca in imaginea de mai jos

Descarca aplicatia de aici !

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Sandu

    iulie 5, 2015 at 11:42

    Super aplicația și este și rominaineasca pe deasupra bravo!

  2. Marian

    septembrie 1, 2015 at 17:38

    Ceva de genul avea si GPS-ul de la Sygic, dar era cu bani. Pare buna aplicatia, habar nu aveam de ea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171