Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Cateva pareri si tabel comparativ cu...

Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Cateva pareri si tabel comparativ cu specificatii

11

Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Cateva pareri si tabel comparativ cu specificatii – Intamplator sau nu, LG G5 se va lansa oficial chiar in ziua in care Samsung Galaxy S7 ni se va dezvalui in toata splendoarea sa, miscare ciudata si destul de indrazneata pentru cei de la LG, spun asta deoarece modelele trecute erau lansate vara si la diferenta de cateva luni fata de lansarile importante de la Samsung.

Iata mai jos, cand au fost lansate (spre vanzare) modelele LG G2, G3 si G4 vs lansari Samsung Galaxy S4, S5 si S6

  • Lansare LG G2 – septembrie 2013
  • Lansare LG G3 – iunie 2014
  • Lansare LG G4 – aprilie 2015
  • Lansare Samsung Galaxy S4 – aprilie 2013
  • Lansare Samsung Galaxy S5 – aprilie 2014
  • Lansare Samsung Galaxy S6 – aprilie 2015

Dupa cum vedem, cei de la LG nu prea s-au intersectat pana acum cu cei de la Samsung exceptand anul 2015, insa de data aceasta cei de la LG joaca tare si vor sa umbreasca oarecum lansarea lui Galaxy S7 sau cel putin sa le mai ia din audienta dacapot spune asa. Desi sunt fan LG, trebuie sa recunosc ca cel putin pana acum modelele de la Samsung parca au acel ceva in plus si cred ca acel ceva le-a adus pana la urma locul 1 in lume in materie de vanzari de telefoane cu Android.

Samsung Galaxy S7 si LG G5 vor fi cu siguranta 2 dintre modelele ce vor concura la cel mai bun telefon al anului 2016, posibil sa li se alature HTC One M10 A9asta daca cei de la HTC nu o dau in bara din nou) iPhone 7 mai prin toamna, un nou model Xperia si de ce nu, poate ceva proaspat de la OnePlus.

Iata si tabelul cu specificatiile tehnice, comparatie intre Samsung Galaxy S7 si LG G5. Retineti ca nu am putut completa absolut toate informatiile, deoarece vorbim practic despre niste telefoane ce inca nu exista!

ddd Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Cateva pareri si tabel comparativ cu specificatii

[komper pid=110,104 category=1]

Am vorbit despre cat va costa un Samsung Galaxy S7 in Romania AICI, din pacate nu am detalii legate de pretul cu care va ajunge si LG G5 in magazinele noastre, insa este posibil sa coste o idee mai putin fata de S7. Interesant este si ca cei de la LG au doatat modelul G5 cu acelasi procesor care se va regasi si pe S7, spun asta deoarece lucrurile nu au stat asa cu generatia anterioara, adica LG G4.

G4 avea un procesor oarecum ciudat, un hexacore de la Qualcomm, adica modelul Snapdragon 808 si asa au dorit sa scape de problemele pe care le-a avut modelul Snapdragon 810 mai ales pe HTC ONE M9, probleme legate de incalzirea excesiva, asa cum au avut toate telefoanele dotate cu 810, mai mult sau mai putin.

11 COMENTARII

  1. Sincer…am tot avut samsung…ca no…firma…dar sunt dezamagit…ca la preturile care le au ar treb sa fie impecabile si sincer un huawei p8 mia placut mai mult decat s6 edge g4 nu am avut dar am auzit lucruri bune despre ei…acum am un note4 care este ok deocamdata dar urmatorul fa fi un huawei mate8

  2. androidro.ro,stiu ca sunt pe langa postarea aceasta dar, imi poti recomanda niste telefoane intre 1.500 si 2.000 de lei ? Nu doresc detalii suplimentare. Doar numele modelelor, nu ma intereseaza ceva anume la ele,sa fie cat de cat bune din toate punctele de vedere, camera, baterie, performanta etc etc. Multumesc xD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here