Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S8+ disponibil cu 6GB RAM pret pe masura

Samsung Galaxy S8+ disponibil cu 6GB RAM pret pe masura

2

Samsung Galaxy S8+ disponibil cu 6GB RAM pret pe masura specificatiilor tehnice si se pare ca nu este vorba despre un zvon, ele ar exista in China si probabil ca se vor vinde numai acolo pentru inceput, preturile ar urma sa porneasca de la 1000 USD, asta in functie de varianta. In Romania se traduce printr-un pret de peste 4000 de lei avand in vedere cursul leu/dolar din ultima perioada.

Asta nu inseamna insa ca Samsung Galaxy S8 si modelul S8 Plus nu vor fi disponibile si international, sunt o gramada de magazine online ce vor comercializa aceste modele, mai mult ca sigur ca cineva de la noi din tara le va aduce in oferta cu toate ca preturile nu sunt tocmai mici.

Este ciudat totusi ca cei de la Samsung nu au dotat de la inceput aceste telefoane cu memorie RAM mai mare si au ales sa ramana la 4GB RAM, stim insa ca nici principalii competitori nu ofera 6GB RAM, ma refer in special la LG G6 si Huawei P10.

Samsung Galaxy S8

Desi multa lume sustine ca nu ar fi nevoie de o cantitate mare de RAM, exista destul de multe telefoane mobile care se lauda cu asa ceva, ZTE Axon 7, OnePlus 3 sau Huawei Mate 9 Pro, acestea sunt numai cateva dintre aceste mobile, insa sunt si telefoane chinezesti produse de companii mai mici care se mandresc cu asta. O alta explicatie ar fi pretul final la care ar ajunge aceste telefoane avand in vedere ca ele deja sunt scumpe gratie tehnologiei avansate de care dispun si memorie RAM in plus ar fi crescut pretul destul de mult.

Insa, multi producatori de top au si variante “de lux” ale modelelor de baza, asta inseamna ca oferta exista, asa cum va fi si cazul modelelor Samsung Galaxy S8 / PLUS.

Acestea vor fi dotate si cu 128GB spatiu de stocare intern pe langa acesti 6GB RAM, posibil ca alte diferente sa nu apara, nici la capitolul design dar nici la specificatii tehnice. Pana sa ajunga la noi varianta mai dotata ne multumim cu cea de 4GB RAM.

2 COMENTARII

  1. Daca am fii destepti si nu am cumpara niciun Samsung care are 4 gb de ram, iti spun eu ca in maxim 3 luni, s ar umple piata cu varianta 6 gb, si culmea la acelasi pret de 4gb ar fi. Problema este a noastra, noi am radical pretul la telefoane mai ales la iPhone respectiv Samsung, daca ne am orienta catre alte modele asa incat sa echilibram piata producatorilor, va spun eu ca preturile erau OK. Stiu ca multii spun da, dar ei sunt cei mai buni , eu nu cred exista si alti producatorilor, care sunt OK , incercati xiaomi dupa parerea mea se bat de la egal la egal cu ei sa nu zic ca in unele aspecte sunt mai buni. Documentati va cand cumparati un telefon si o sa vedeti ca sunt si alti producatori. Atat timp cat cumparam IPhone si Samsung vor avea preturi mari, pot ei pune si un 1gb ram tot 4000 ron dam pe el,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here