Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S8 Lite se lanseaza in data de 21 mai 2018

Published

on

Samsung Galaxy S8 Lite se lanseaza in data de 21 mai 2018, este o miscare despre care am mai discutat aici si pe care o asteptam de ceva vreme.

Este adevarat ca o asteptam acum un an de zile, asta avand in vedere ca intre timp, pe piata a aparut chiar si Samsung Galaxy S9.

Imagini oficiale de prezentare S8 Lite:

Advertisement

Samsung Galaxy S8 Lite se lanseaza in data de 21 mai 2018

Se pare ca nu va fi un “Mini” ci discutam despre un “Lite”, asta ar inseamna teoretic, un telefon cu specificatii tehnice nu chiar de top, dar un pret accesibil. Sa nu uitam ca cei de la Samsung nu au mai lansat o versiune inferioara pentru un flagship, din anul 2014! Atunci, aparea pe piata S5 Mini.

Conform lui @MMDDJ (twitter.com), Samsung Galaxy S8 Lite va fi prezentat in data de 21 mai 2018 la sediul jd.com (Jingdong). Este vorba despre unul dintre cei mai mari comercianți online de vanzari cu amanuntul din China si concurent direct cu tmall.com, platforma ce apartine celor de la Alibaba.

Samsung Galaxy S8 Lite se lanseaza in data de 21 mai 2018

Conform aceleasi surse, se pare ca acest Samsung Galaxy S8 Lite se va vinde exclusiv prin intermediul platformei jd.com, asta nu inseamna neaparat ca nu-l vom vedea si prin Romania.

Advertisement

La capitolul design, nu va fi cu nimic diferit fata de un Samsung Galaxy S8 normal, lipsesc totusi cativa senzori. Asa cum era logic, diferente vor aparea la interior. Observati ca este vorba despre un Lite si nu un Mini, asta inseamna ca nu va avea o diagonala a ecranului chiar mica.

Samsung Galaxy S8 Lite se lanseaza in data de 21 mai 2018

Din pacate, nu sunt detalii legate de pret, insa cunoastem principalele dotari tehnice. Astfel, telefonul ar urma sa ruleza Android Oreoo, ecranul va avea o diagonala de 5.85″ si rezolutie FHD+, procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4GB RAM, camera principala de 13MP, baterie de 3000 mAh si 64GB stocare interna.

Sa nu uitam ca s-a mai discutat si in trecut despre acest telefon, Samsung Galaxy S8 Lite are numele de cod SM-G8950 si a fost certificat de curand de catre TENAA ((Ministry of Information Industry and Communications Administration of the People’s Republic of China)

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171