Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S8 si functia utila de schimbare a rezolutiei

Samsung Galaxy S8 si functia utila de schimbare a rezolutiei

11

Samsung Galaxy S8 si functia utila de schimbare a rezolutiei, ceva asemanator se poate face si la ora actuala cu telefoanele rootate, sunt aplicatii care schimba densitatea, insa nici pe departe rezolutia, cred ca “asemanator” este cam mult spus.

Este o functie pe care o asteptam de multa vreme, una care poate aduce multe avantaje si pe care as dori sa o vad pe toate telefoanele mobile cu Android, de la cel mai scump si pana la cel mai ieftin. Din pacate, nu cred ca vom vedea asa ceva pe toate telefoanele prea curand, necesita dezvoltare si optimizare de ROM, implicit costuri.

Iata ca noul Samsung Galaxy S8 va veni din fericire si cu asa ceva din fabrica, este totusi posibil ca functia sa fie portata prin custom ROM si pe restul telefoanelor Samsung.

Vom putea “jongla” cu rezolutia si putem alege oricand intre WQHD+ (2960 x 1440 pixeli) – FHD+ (2220 x 1080 plus) sau HD+ (1480 x 720), principalul avantaj va fi o autonomie mult mai buna a rezolutiei.

Sunt multe telefoane la ora actuala ce au o rezolutie superioara FHD dar sufera rau de tot la capitolul autonomie, este cu siguranta mai mult o strategie de marketing decat ceva cu adevarat util, ma refer la o rezolutie foarte mare pe un display mic, indiferent ca este de 5, 5.5 sau 6″

Citeste si: telefoanele ce au un ecran cu rezolutie QHD,1440 x 2560 pixeli

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here