gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale si cu transport mult mai rapid, majoritatea magazinelor din China ofera si aceasta optiune, castigul este de ambele parti. Ei vand iar cumparatorul primeste marfa mai rapid si nu plateste taxele care apar atunci cand expedierea se face direct din China.

Ramane problema garantiei, daca treceti peste asta, puteti face din cand in cand o afacere buna. Cei de la gearbest.com au strans cateva produse intr-o oferta, toate sunt in depozitele din Europa si trebuie sa stiti ca nu intotdeauna ele sunt mai scumpe fata de oferta identica din China.

Gearbest si depozitele din Europa Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

Mai jos vedem cateva produse, la final voi pune link catre toata oferta aceasta, una in care gasim de la telefoane mobile si tablete pana la dispozitive de tip TV Box, ceasuri, drone si asa mai departe:

Amkov AMK7000S 4K, camera video sport cu WiFi si captura 4K (3840 x 2160) 10fps, 2.7K (2704 x 1524) 15fps, 1080P 60fps / 30fps, 720P 120fps / 60fps, VGA (672 x 380) 240fps. Pretul este 54USD

CITESTE SI:  Android 9 PIE sta destul de rau cand vine vorba de raspandire

Amkov AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Action Camera with Remote Controller Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

U8S Smartwatch costa numai 10.99 USD si ofera acces la functiile de baza ale unui ceas inteligent, oferta actuala este aici.

U8S Smart Bluetooth Watch Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

Xiaomi Yi Action este o camera video de actiune produsa de celebra companie, senzor IMX206 SONY, pret de 75.99 USD si captura pana la rezolutie 2K, 30 ops.

Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

Elephone S7, Helio X25 Deca Core la 2.0GHz, este varianta cu 4GB RAM si 64GB ROM, display FHD de 5.5″. Costa acum 243 USD.

Elephone S7 5.5 inch 4G Phablet Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

Doogee Y6 Max, un telefon bun pentru cei ce cauta un display generos, adica nu mai putin de 6.5″. Este un 4G care costa 147.99 USD.

DOOGEE Y6 Max Android 6.0 6.5 inch 4G Phablet Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

Cubot Max este un terminal 4G cu diagonala de 6″ si 3GB RAM, l-am testat si pe el, impresia a fost ok. Costa cum 140.99USD.

Cubot Max Android 6.0 6.0 inch 4G Phablet Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

Aceasta a fost numai o mica parte din oferta actuala gearbest.com, magazinul a strans chiar o multime de produse aflate in depozitele din UE si le-a pus la un loc intr-o promotie, aceasta este afisata AICI.

Gearbest si depozitele din Europa, produse fara taxe vamale, oferta noua

5 COMMENTS

  1. Am cumparat peste 40 de produse de la Gearbest dar faza asta cu ,,depozite UE,, nu o mai accept. Astep un telefon din asa-zisul depozit HK de 46 de zile. Cu traking number, cu toate cele. Este adevarat ca am ales free transport. Dar anul trecut nu dura atat o livrare din China. Pentru ca asta este adevarul. Nu exista depozite in Eu. Faza asta e o vrajeala de marketing a chinezoilor. Coletele vin din China de fapt. Singura diferenta este ca in varianta platita a transportului, coletul vine cu avionul si atunci ajunge in 10-15 zile in Ro. Cu varianta free transport, produsul vine cu vaporul de asta ajunge coletul de obicei in 25-35 zile. Sa fim cinstiti si sa spunem ca nu exista de fapt depozite in Eu. De asemenea atunci cand se alege varianta ,,depozit Eu,, filiala Hungary Post sau filiala Postei Olandeze din China au un sistem mai aparte de a trimite coletul. Coletul nici nu te lasa sa banuiesti ca vine din China prin ceea ce este scris pe el. Mai bine platesc 5-10 $ pe transport si ajunge cu avionul mai repede, ori trec la Aliexpress. Eeee! Ce vremuri cand exista Posta Belgiana si coletele ajungeau cu transport free in 10 zile in Romania! Daca cineva are argumente contra celor afirmate de mine mai sus poate sa posteze aici.

  2. Nu te contrazic 😉 iti dai seama ca nimeni nu a vazut fizic depozitele din Europa, sau cel putin eu nu am facut-o. Mai putin conteaza asta, este important sa nu platim taxe.

  3. Faptul ca nu platim taxe e ok Cosmin, dar sa astepti 46 de zile dupa un colet din ,,depozit EU,, nu e ok. Ca principiu! Si mai am de asteptat, ca inca nu a ajuns in Ro. Daca nu apare in doua saptamani le cer refound. Daca fac figuri Pay Pal. Dar este învatare de minte! In fine, noi sa fim sanatosi! O seara buna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree