Connect with us

Stiri despre telefoane

Pixel 7 Pro isi face aparitia live, vedem cateva imagini

Published

on

Pixel 7 Pro isi face aparitia live si vedem cateva imagini cu viitorul telefon varf de gama de la Google, unul care are slabe sanse sa ajunga oficial in Romania. Asa s-a intamplat si cu generatiile trecute, acestea ajungand destul de rar la noi in tara si cand erau listate, preturile afisate erau destul de piperate.

Imaginea de mai jos reprezinta un prototip Google Pixel 7 Pro care a fost blocat de catre producator si acum este in modul bootloop, adica inutilizabil, nu se incarca sistemul de operare. Persoana care a postat imaginile este tocmai din Ghana si sustine ca aprimit telefonul printr-o eroare.

Pixel 7 Pro

Ar fi vorba despre un prototip de Pixel 7 Pro, asta inseamna ca nu stim cu exactitate daca asa va arata versiunea finala, dar cred rezultatul final nu este departe de ceea ce vedem in poze. Apare si o captura cu ecranul, vedem acolo numele de cod al telefonului, “Cubot Cheetah 2”. Este ciudat acest nume, deja exista producatorul Cubot ce vinde un telefon cu aceasta denumire!

Advertisement

Pixel 7 Pro isi face aparitia live, vedem cateva imagini

Acest prototip de Google Pixel 7 Pro pare a rula un sistem de operare Android 13, ecranul curbat cu margini inguste si camera de selfie in mijloc. Sa ne reamintim si de Pixel 7 (fara PRO), acesta ajungand chiar la vanzare pe platforma eBay, fiind tot un prototip.

Sunt ceva difrente intre ele, atat in partea din spate, cat si la ecran. Asteptam detalii mai concrete in legatura cu noile modele Google, lansarea urmand a avea loc mai spre toamna. Probabil ca nu vor avea procesoare Qualcomm, se continua cu un chipset Tensor.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des