Acasă Firmware Samsung Samsung J5 SM J500 FM primeste update direct la Android Marshmallow

Samsung J5 SM J500 FM primeste update direct la Android Marshmallow

1

Samsung J5 SM J500 FM primeste update direct la Android Marshmallow, este vorba despre un update de ROM oficial venit direct de la producator si este vorba despre un update major, se face astfel trecerea de la versiunea Android Lollipop 5.1.1 direct la Android 6.0.1 Marshmallow, fisierul este unul de dimesiuni mari (peste 1GB) si vine via OTA.

Asta inseamna ca nu trebuie sa depui mari efort in cazul in care doresti sa instalezi oficial Android Marshmallow pe Samsung J5 SM J500 FM, trebuie numai sa cauti actualizarea in meniul telefonului, asta in cazul in care nu ai setata posibilitatea de a primi notificari atunci cand primesti aceste actualizari.

Pentru a vedea daca ai sau nu activata primirea automata de actualizari firmware, intra in meniu-setari-actualizare software si activeaza optiunile de mai jos sau apasa pe “descarcare manuala actualizari”

Samsung J5 SM J500 FM primeste update – Mai jos, vedem informatiile referitoare la aceasta actualizare Android Marshmallow pe Samsung J5 SM J500 FM, detaliile vin direct de la producator:

Dimensiune: 1078,36 MB Versiune: J500FNXXU1 BPH3/ J500FNVFG1BP11/J500FNXXU1BPG3

• Upgrade OS. – Android 6.0.1 Marshmallow Noul TouchWiz oferă un mod de utilizare imbunătăţit şi un design vizual actualizat.

• Conectare rapidă vă ajută să găsiţi şi să vă conectati cu uşurinţă la dispozitivele din apropiere, afiOnd dispozitivele conectate anterior şi conexiunile din trecut.

• Amprentele sunt protejate in siguranţă. Este necesară o metodă alternativă de deblocare (model, cod PIN sau parolă) pentru a adăuga amprente.

• Modul Economisire avansată a energiei restricţionează datele de fundal şi extinde durata de viaţă a bateriei. • A fost aplicat un concept inovator privind modelul de vibraţie.

• S-au reinitializat setările pentru următoarele caracteristici: Tem6, E-mail, Pictogramă/Widget *Inainte de actualizarea la sistemul de operare 6.0.1, asiguraţi•vă că aţi actualizat Samsung Gear la cea mai recentă versiune

• Android 6.0.1 Marshmallow nu acceptă funcţia Decriptare a dispozitivului. Dacă dispozitivul mobil este criptat, criptarea nu poate fi dezactivată după actualizare. Dacă doriti să dezactivaţi criptarea după actualizare, trebuie să efectuati această actiune inainte de a actualiza dispozitivul.

• Pentru a dezactiva criptarea, accesaţi meniul Setări – Ecran de blocare şi securitate – Alte setări de securitate, apoi selectaţi Decriptare dispozitiv. După ce aţi trecut la sistemul de operare Marshmallow, trebuie să actualizaţi anumite aplicaţii care au fost instalate prin sistemul de operare Lollipop. Accesab Galaxy Apps sau Magazinul Play pentru a le actualiza. Dacă există, comanda rapidă la aplicaţia Email de pe ecranul home va fi eliminată in timpul upgrade-ului. Aceasta poate fi adăugată din nou pe ecranul home după upgrade.

Samsung J5 SM J500 FM primeste update – Functonalitatea anumitor caracteristici poate diferi după actualizare. Este posibil ca unele aplicajii să nu funcţioneze normal si eventual, utilizatorul va trebui sa reseteze telefonul la valorile din fabrica. * Erorile din timpul actualizării pot provoca pierderea datelor. Inainte de actualizare, faceţi backup tuturor datelor importante (poze, multimedia, conturi, agenda, etc).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here