Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Personalizare Android direct de la Google prin aplicatia myAndroid

Personalizare Android direct de la Google prin aplicatia myAndroid

0

Personalizare Android direct de la Google prin aplicatia myAndroid, este de fapt mult spus o aplicatie deoarece nu se poate descarca si instala pe telefon ca o aplicatie normala, va trebui sa intri pe site-ul oficial, www.android.com/myandroid/ si acolo vei putea sa vezi cum iti poti personaliza telefonul mobile, exista si un gif pentru cei ce vor sa afle in detaliu cum functioneaza aceasta “aplicatie”

Din cate am observat, customizarea nu poate fi aplicata cu un launcher stock, adica cel ce se regaseste instalat pe telefonul vostru cu Android, va trebui sa cautati in magazinul de aplicatii Google Play un asemenea launcher sau poate ca deja folositi asa ceva pe telefonul vostru.

Ce face pana la urma aceasta “aplicatie” myAndroid direct de la Google? Iti personalizeaza aproape in totalitate sistemul de operare si sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i parcurgi pana cand vei ajunge la versiunea finala, cea dorita de voi.

Astfel, iti poate schimba rapid tastatura, ecranul de start, imaginea de fundal, iconitele, bara de cautare, aplicatiile de tip widget si cam tot ce tine de UI, insa numai daca folosesti un launcher customizat si deja instalat pe telefonul sau pe tabeta ta cu Android.

Pentru a incepe, trebuie sa deschizi in browser acest link si sa parcurgi pasii de acolo, sa alegi practic stilul tau dintr-o lista destul de lunga sunt aproximativ 15 pasi pe care trebuie sa-i parcurgi, in partea de sus vei avea si o bara care iti indica progresul. Poti incerca si pe PC, in ambele variante va trebui sa incepi apasand pe “find your mach”

La final, vei putea sa descarci si sa aplici pe telefon fiecare categorie in parte (widget, iconite, wallpaper, etc.)

Cam asa arata, in mare, interfata aplicatiei myAndroid de la Google:

Daca aveti timp, rabdare sau curiozitate, puteti incepe cu aplicatia myAndroid de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here