Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung lanseaza tabletele din gama Galaxy Tab S9 FE

Published

on

Samsung lanseaza tabletele din gama Galaxy Tab S9 FE

Samsung lanseaza tabletele din gama Galaxy Tab S9 FE, adica tot ceva gen Fan Edition, produse care ar trebui sa fie usor mai accesibile, dar sa ofere performante destul de bune.

Modelele sunt Tab S9 FE si Tab S9 FE Plus. Cu preturi care incep de la 499 de dolari, aceste tablete vor fi disponibile in piete selectate incepand cu data de 10 octombrie.

Un aspect notabil al acestei serii este angajamentul Samsung fata de sustenabilitate. Tabletele sunt disponibile in diverse culori, inclusiv verdew, argintiu, gri si lavanda, si sunt fabricate din materiale reciclate, cum ar fi aluminiu si plastic. Ambele tablete, impreuna cu stiloul S Pen inclus, au primit certificarea IP68, ceea ce indica o rezistenta la apa si praf.

Advertisement

Seria Galaxy Tab S9 FE

Samsung lanseaza tabletele din gama Galaxy Tab S9 FE

Tab S9 FE vine cu un ecran de 10,9 inch, in timp ce modelul Plus are un ecran de 12,4 inch. Ambele modele beneficiaza de o rata de refresh de 90Hz, ceea ce imbunatateste calitatea vizuala si raspunsul la comenzi. Tehnologia Vision Booster este un alt atu, optimizand vizibilitatea in conditii de lumina exterioara.

Samsung lanseaza tabletele din gama Galaxy Tab S9 FE

Tab S9 FE are o camera principala de 8MP si o camera frontala ultra-larga de 12MP, Plus adauga o a doua camera ultra-larga de 8MP. Durata de viata a bateriei este un alt punct forte: Plus are o baterie de 10.090mAh care promite pana la 20 de ore de redare video, in timp ce modelul standard are o baterie de 8000mAh.

Exynos 1380 este prezent in ambele cazuri, procesor Samsung lansat in 2023 si care ajunge pe la 600.000 puncte in AnTuTu, adica bine.

Advertisement

Un alt aspect important este sistemul de operare Android 13, preinstalat pe ambele modele. Samsung a promis patru generatii de upgrade-uri si cinci ani de actualizari de securitate.

Seria Galaxy Tab S9 FE are un pret de pornire de 449 de dolari in Statele Unite pentru varianta mai mica cu ecran de 10,9 inch si 128 GB de spatiu de stocare. Daca doriti mai mult spatiu, cea cu 256 GB costa 500USD. Pretul pentru Galaxy Tab S9 FE Plus incepe de la 599 de dolari pentru versiunea cu 128 GB si ajunge la 699 de dolari pentru cea cu 256 GB de spatiu de stocare.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des