Connect with us

Stiri despre telefoane

Care sunt cele mai bune telefoane in septembrie 2023 si performante

Published

on

TOP 10 cele mai bune telefoane in septembrie 2023 si daca nu v-ati dat seama deja despre ce este vorba, vom vedea clasamentul lunar oferit de cei de la AnTuTu, aplicatie cu origini chinezesti si care a fost indeparatata din Google Play acum 3 ani.

Dar chiar si in aceste conditii, ramane un instrument bun pentru a testa telefoanele mobile si pentru a ne face o idee despre performantele pe care le ofera.

In fruntea listei se afla OnePlus Ace 2 Pro, un dispozitiv care a reusit sa obtina un scor impresionant de 1,66 milioane de puncte in testele de benchmarking. Acest rezultat nu este surprinzator, avand in vedere ca telefonul este echipat cu un procesor Snapdragon 8 Gen 2, cunoscut pentru puterea sa de procesare.

Advertisement

Specificatiile tehnice ale modelului OnePlus Ace 2 Pro (nu-l cautati in Romania, nu este adus oficial) sunt demne de mentionat. Pe langa procesorul Snapdragon 8 Gen 2, telefonul dispune de o configuratie de varf cu 24GB de RAM si 1TB de spatiu de stocare.

Aceste caracteristici il plaseaza in mod clar in segmentul de top si in caz ca nu stiti, va spun ca el este primul smartphone lansat direct cu 24GB memorie RAM.

Li Jie, presedintele OnePlus China, a subliniat ca acest model ofera un raport excelent intre pret si performanta. Pretul de pornire pentru OnePlus Ace 2 Pro este de aproximativ 410 dolari, in timp ce varianta cu 24GB de RAM si 1TB de stocare costa in jur de 550 dolari.

Advertisement

Interesant este faptul ca majoritatea telefoanelor din top 10, conform listei AnTuTu, sunt echipate cu acelasi procesor Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, americanii inca detin suprematia si cred ca o vor face mult timp, mai ales ca trebuie sa apara si noua generatie, 8 Gen 3.

Singura exceptie este iQOO Neo8 Pro, care ocupa locul al 10-lea si este alimentat de un chipset MediaTek Dimensity 9200+.

OnePlus Ace 2 Pro
iQOO 11S
Red Magic 8S Pro
iQOO 11 Pro
Vivo X90 Pro+
realme GT5
Oppo Find X6 Pro
OnePlus 11
Xiaomi 13 Ultra
iQOO Neo8 Pro

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des