Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung pare ca s-a razgandit si nu mai ofera Android 14 pentru S20 si Note 20

Published

on

Desi Samung este (probabil) cel mai mare si cel mai bun producator de telefoane mobile cu Android din lume, mai au si ei momente in care nu sunt in totalitate pe placul clientilor.

Astazi, aflam o veste mai putin placuta, una care nu-i va bucura deloc pe utilizatorii seriei Galaxy S20, una care si acum, in 2023, reuseste sa ofere o experienta foarte buna.

Si nu este vorba numai despre S20, se pare ca Android 14 nu va sosi nici pe gama Note 20. Dar trebuie sa retinem ca aceste modele mai pot functiona mult si bine cu Android 13, probabil cativa ani de acum incolo.

Advertisement

Este ciudat ca se intampla asta, mai ales ca producatorul pare sa fi anuntat lista cu modele flagship ce ar primi noul update si printre ele se aflau si S20 sau Note 20: Galaxy S23, S22 , S21, S20, Note 20, Z Fold5, Z Flip5, Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3, Z Flip3, Z Fold2, Z Flip 5G si Z Flip LTE, A54, sau A53.

Samsung nu mai ofera Android 14 pe seria Galaxy S20 si Note 20

Chiar daca in articolul despre One UI 6 publicat pe website-ul sau Samsung a inclus Galaxy S20 si Galaxy Note 20, aceste modele vor beneficia doar de anumite functii Galaxy Enhance-X. In Romania, Android 14 deja a inceput sa soseasca oficial pe gama S23.

In notele din subsol ale articolului, Samsung a specificat ca functiile Galaxy Enhance-X prezentate vor fi disponibile pentru dispozitivele ce ruleaza One UI 6.0 sau versiuni ulterioare, incluzand astfel si Galaxy S20 si Galaxy Note 20.

Totusi, se pare ca aceasta mentionare a fost mai degraba o eroare din partea Samsung legata de modul in care a fost redactata propozitia respectiva. Deci, cel mai probabil utilizatorii vor trebui sa se multumeasca cu Android 13 si cu o serie de functii noi, dar nu un update major.

Advertisement

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des