Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung S23 Ultra primeste in Romania Android 14 si OneUi 6

Published

on

Este momentul pe care-l asteptau toti posesorii acestui model te telefon mobil. Foarte probabil ca in curand si alte modele ale sud-coreenilor sa primeasca acest important update, dar cred ca Samsung va incepe cu modele de top, asa cum este si acest Samsung Galaxy S23 Ultra, probabil cel mai bun telefon mobil al momentului.

El primeste cea mai recenta interfata de utilizator, OneUi 6 si Android 14. Speram sa nu fie o actualizare cu multe bug-uri si Samsung sa fi trimis ceva stabil pe telefoane. Din pacate, cel ce a primit acest update, nu a spus in postarea de pe Facebook la ce operator de telefonie este si nici nu a dat alte detalii.

Daca aveti un flagship Samsung si veti sa verificati daca acesta a primit Android 14, trebuie sa intrati in setari-actualizare sofware si apasagti pe prima optiune, descarcare si instalare.

Advertisement

Aceasta actualizare aduce un nou aspect pentru utilizatori, oferind o versiune imbunatatita a interfetei One UI. Printre modificarile majore se numara un panou de setari rapide reconfigurat, un acces mai usor la functiile cele mai utilizate, un ecran principal imbunatatit, widget-uri noi si un design proaspat pentru emoji-uri.

In plus, utilizatorii vor beneficia de o serie de imbunatatiri care urmaresc sa ofere o experienta de utilizare superioara.

O serie de aplicatii vor fi de asemenea actualizate la cea mai recenta versiune, odata cu aceasta actualizare software. Printre acestea se numara AR Zone, Ceas, Galaxy Wearable, Samsung Global Goals, Samsung Notes, PENUP, Samsung Internet, Samsung Health, SmartThings, Membrii Samsung, Calculator, Smart Switch si Inregistrare Vocala.

Advertisement

Detalii tehnice ale actualizarii:

  • Versiunea One UI: 6.0
  • Coduri de versiune: S918BXXU3BWJM / S918BOXM3BWJM / S918BXXU3BWJM
  • Dimensiunea fisierului de actualizare: 3074,57 MB
  • Nivelul de securitate a fost actualizat la data de 1 octombrie 2023.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171