Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung W20 este oficial, inca un telefon pliabil, dar diferit

Samsung W20 este oficial, inca un telefon pliabil, dar diferit

0

Samsung W20 este oficial, inca un telefon pliabil, dar diferit fata de Galaxy Fold, cel lansat initial la inceputul anului 2019, apoi retras de pe piata si relansat in vara. Stim deja care au fost problemele lui Galaxy Fold, cred ca pur si simplu, producatorii nu sunt pregatiti acum pentru un astfel de design.

Sau din contra, sunt pregatiti, tehnologia exista, dar pretul ar fi prea mare.

Chiar acum, in noiembrie 2019, apare si confirmarea unui nou smartphone pliabil. Diferit complet fata de Galaxy Fold si asemanator cu un smartphone pliabil (de tip flip), clasic, cele care deja exista de multi ani.

De altfel, in China, exista (din 11.2018) modelul Samsung W2019, un “flip phone”. Un design asemanator va avea si noul Samsung W20, probabil ca va fi mai atractiv, mai dotat si mai performant. Posterul oficial poate fi vazut mai jos, se observa silueta telefonului, ni se promite si conectivitate 5G, probabil ca dotarile vor fi si ele de varf.

Desi in mediul online au aparut in ultima perioada o serie de randari, nu putem spune ca deja cunoastem cum va arata telefonul si nici macar daca va avea 2 ecrane (unul in interior si unul in exterior).

Se zvoneste ca desfacut, ecranul OLED va avea o diagonala de 6.7″. Clipul de mai jos este interesant, prezinta un posibil design, interesant si el. Ramane de vazut ce hardware va avea, daca va fi vandut exclusiv in China si mai ales, ce pret va avea. Se pare ca in curand, vom primi raspuns la toate aceste intrebari.

sursa

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here