baterie

Telefoane gratis de Black Friday 2019 la Allview

Telefoane gratis de Black Friday 2019 la Allview

Telefoane gratis de Black Friday 2019 la Allview – NU este un titlu de tip clickbait, cei de la Allview chiar au o oferta de acest gen. Reducerile au inceput in data de 01 noiembrie si vor tine pana in data de 24.11.2019.

In campanie, intra mai multe categorii de produse. Pe langa telefoane, mai intalnim inclusiv televizoare SMART, ceasuri, boxe Bluetooth, tablete cu Android, dispozitive de tip notebook cu Windows 10, etc. Probabil, cea mai interesana oferta, este cel prin care putem primi un telefon gratis.

Telefoane gratis de Black Friday 2019 la Allview

Insa, nu va ganditi ca pur si simplu, veti putea adauga in cos un smartphone, fara sa platiti nimic. Mecanismul este urmatorul.

Exista o selectie de modele ce fac parte din promotie. Cumparand unul dintre ele, veti primi gratuit, inca unul, identic. Spre exemplu, achizitionand un Allview Soul X5 PRO la pretul de 1399 lei, veti mai primi inca unul, gratuit.

Cel gratuit il puteti vinde, sigilat, de nou, sau il puteti oferi unui membru al familiei. Practic, este o oferta foarte bune. Din pacate, nu l-am vazut si pe X6 Soul Xtreme in acest timp de campanie, modelele disponibile (1+1) sunt urmatoarele:

Acestea sunt cele care vin la pachet cu inca un model, gratuit. Apoi, mai sunt terminale cu preturi reduse. Telefonul cu proiector laser, costa 1499 lei, P7 Lite 199 lei si altele ce pot fi vazute accesand oferta de la finalul acestui articol.

Iata si promotii din categoria televizoarelor SMART:

649 lei – Smart TV 32″ cu 4GB, WiFi si Netflix

1199 lei – Smart TV 43″ cu ecran 4K, Android si WiFi

1999 lei – Android TV 58″ cu ecran 4K si telecomanda SMART

419 lei – TV 24″ cu diagonala 60 cm si display FHD

Acestea sunt numai cateva exemple, Black Friday 2019 continua la Allview, AICI.