Acasă Tutoriale telefon Schimba sunetele de notificari in Messenger (pe telefon)

Schimba sunetele de notificari in Messenger (pe telefon)

0

Schimba sunetele de notificari in Messenger (pe telefon), am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti acest lucru dar si cum sa umblati prin setarile acestei aplicatii, setari ce par ascunse la prima vedere insa ele exista si poate gasiti ceva util de butonat pe acolo!

Trebuie sa stiti ca acel beep standard pe care il auzim atunci cand primim un mesaj de la cineva poate fi schimbat, exista in meniu mai multe sunete, am sa va las spre descarcare si notificarea care este instalata pe telefoanele iPhone, acel beep prelung care pare mai ok.

Acest sunet poate fi descarcat de aici si apoi se copiaza in fisierul aplicatiei (necesita acces root acest pas)

Acum, trebuie sa intram in setarile aplicatiei Facebook Messenger! Pentru a face asta, deschideti aplicatia si procedati conform tutorialului de mai jos:

Deschideti aplicatia Messenger pe telefon si cautati pictograma care reprezinta meniul de setari, ea arata ca in prima captura de mai jos, locatia poate diferi usor in functie de modelul telefonului, de UI sau de versiunea sistemului de operare. Apoi, apasa pe sunete si notificari – “Notifications & Sounds”

schimba sunetele de notificari in messenger (pe telefon)

Mai departe, alege ce sunet doresti sa schimbi, cel de notificari atunci cand primesti un mesaj sau cel ce te anunta cand ai un apel video. Selectezi optiunea dorita si alegi unul din sunetele deja instalate, acestea sunt aceleasi indiferent de modelul telefonului sau de sistemul de operare, ele fac parte din aplicatie.

schimba sunetele de notificari in messenger (pe telefon)

Asta este tot ceea ce trebuie sa faci, insa poti sa mai navighezi prin setarile acestei aplicatii, poate customizezi aplicatia mai mult pe placul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here