Acasă Tutoriale telefon Blocheaza accesul pe telefon la o anumita aplicatie!

Blocheaza accesul pe telefon la o anumita aplicatie!

0
nofollow

Blocheaza accesul pe telefon la o anumita aplicatie, util in cazul in care ai un copil si nu vrei sa-i oferi acces total la o anumita aplicatie, poti opri total sau poti alege un anumit interval de timp in care cel mic nu va putea folosi aplicatia respectiva. Spre exemplu, in intervalul in care este la scoala nu va avea acces la o anumita aplicatie, restrictia poate fi activată si pentru o oră sau o dată precisa, in momentul in care perioada de timp expira, restricția se termina automat.

Este vorba despre AppBlock – Stay Focused, o aplicatie care are si o varianta gratuita ce poate fi descarcata si instalata pe telefon de aici.

Dupa ce o instalezi, se configureaza in felul urmator:

Vei fi obligat sa accorzi accesul la notificari si la date, apoi va trebui sa alegi intervalul in care doresti blocarea accesului. Pentru inceput, acesta se refera la zielele saptamanii sau la weekend. Cand ai ales una dintre cele doua optiuni, ti se va deschide o noua fereastra cu setarile principale.

Dupa ce ai selectat un interval de timp, va trebui sa alegi si aplicatia sau aplicatiile ce vor fi blocate. In cazul in care doresti sa ai acces la toate aplicatiile de pe telefon si nu doar la cele incluse in meniu, apasa pe add si selecteaz-o pe cea dorita.

Cam acestea sunt setarile principale pe care trebuie sa le faci, insa mai poti butona prin meniul aplicatiei sau prin setarile acesteia pentru a descoperi toate functiile. Desigur ca in magazinul de aplicatii Google Play mai poti gasi unelte asemanatoare, acesta este numai un exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here