Acasă Stiri Android Si Noutati Se fac bani din YouTube in 2016? Ce patesti daca pui o...

Se fac bani din YouTube in 2016? Ce patesti daca pui o melodie cu copyright in clip?

0
nofollow

Se fac bani din YouTube in 2016? NU Ce patesti daca pui o melodie cu copyright in clip? NIMIC

Am sa va demonstrez toate astea imediat, am sa va arat si cum sa vedeti cati bani fac cei ce posteaza clipuri pe YouTube, este simplu de verificat si exista chiar o platforma dedicata care va ajuta. Practic, intrati pe acel site, cautati numele canalului si apoi acolo vedeti toate statisticile posibile si imposibile, inclusic cati bani castiga un youtuber (urasc titulatura asta)

Cum Romania este o tara bananiera, normal ca nu se castiga bani din YouTube, agentiile nu platesc bine aici si toti cei ce pun continut pe YT o fac mai mult din pasiune sau din dorinta de a posta pur si simplu, de a ajunge celebru, de a spune numai prostii (vezi Pufnici), de a ajuta, etc… Nu am sa va spun aici, in acest articol cati bani face fiecare, am sa va las link catre acel site de unde puteti afla simplu toate informatiile astea, la sfarsit gasiti si link.

youtube-logo-full_color Se fac bani din YouTube in 2016? Ce patesti daca pui o melodie cu copyright in clip?

Cum sa procedati? Simplu…

Intrati pe socialblade.com/youtube, scrieti in casuta dedicata numele unui canal, apoi dati enter si vedeti absolut toate statisticile, inclusiv cati bani face acel canal.

In cazul celor din Romania, veti vedea ca sunt doua valori in cazul castigurilor, una minima si una maxima, pentru Romania trebuie avuta in vedere valoarea minima, pe acolo se invart sumele castigate la noi in tara in fiecare luna de catre un anumit canal de pe YouTube.

De exemplu…mai jos vedem un canal de prin tarile cu strazi asfaltate, vedem cate clipuri a incarcat canalul, ce nota are, cati bani face pe luna sau intr-un an, avem chiar si statistici detaliate, zona in care vedem tot felul de date interesante legate de acet canal, numar total de vizualizari, cate persoane au dat like sau unlike, etc.

dfdf Se fac bani din YouTube in 2016? Ce patesti daca pui o melodie cu copyright in clip?

Ce patesti daca pui o melodie cu copyright in clip? NIMIC, vedeti asta mai jos:

erer Se fac bani din YouTube in 2016? Ce patesti daca pui o melodie cu copyright in clip?

Poti folosi melodia in clip fara probleme, numai ca tu nu vei mai castiga nimic din clipul tau, toti banii vor merge catre cel care a compus melodia sau care detine drepturile de autor (ceva de genul)