Acasă Stiri Android Si Noutati Camera video sport cu doua ecrane si cu filmare 4K la 30...

Camera video sport cu doua ecrane si cu filmare 4K la 30 fps

3
nofollow

Aceasta camera de actiune are 2 ecrane, unul TFT de 2″ si altul OLED de 0.95″, probabil ca producatorul a vrut sa impresioneze putin dotand camera cu asa ceva, de fapt, nici nu stim cine este producatorul deoarece in pagina magazinului nu gasim informatii referitoare la fabricantul camerei, nici macar pe carcasa nu este imprimat vreun logo, asta daca intereseaza pe cineva.

Este o camera cu un pret destul de bun totusi avand in vedere si dotarile de care are parte, camfere este magazinul ce o are in oferta la un pret de 79.99 dolari, pe langa camera propriu-zisa, cel ce o cumpara primeste si o telecomanda sub forma unui ceas dar si diverse accesorii de prindere plus o carcasa rezistenta la apa si la socuri.

d3703b-1hfgdd Camera video sport cu doua ecrane si cu filmare 4K la 30 fps

 

Din pacate, nu am gasit in pagina de prezentare a acestui produs si un clip video din care sa ne dam seama cam cat de bine poate filma acesta camera video sport, nici macar pe YouTube nu am putus sa caut, asta deoarece efectiv nu am stiut ce sa caut.

rtg Camera video sport cu doua ecrane si cu filmare 4K la 30 fps

Revenind la specificatiile tehnice, acestea par sa fie destul de bune, avem un senzor de 12 MP fabricat de SONY, model IMX 078 si des intalnit pe astfel de gadgeturi, deschidere f2.0 si unghi de 170 grade, camera poate filma la rezolutii 4K 30fps sau 2.7K 30fps, 1080P 60fps, 1080P 30fps, H.264 este compresia iar formatul este MOV.

Posesorul poate face si poze pana la o rezolutie de 12MP, interfata este USB 2.0, inregistrarile se fac pe un card de memorie MicroUSB, este compatibila cu sistemele de operare Android and iOS, adica poate fi conectata la telefoanele ce ruleaza pe aceste platforme prin intermediul conectivitatii WiFi.

d3703b-1-ty Camera video sport cu doua ecrane si cu filmare 4K la 30 fps

Acumulatorul are o capacitate de 1050 mAh, camera cantareste 51 de grame, la pachet vine cu o telecomanda gen bratara si carcasa de protectie, detalii suplimentare si oferta, AICI.

Legat de camfere.com, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here