Connect with us

Daca vei intra in meniul telefonului tau Samsung, in zona aplicatiilor, probabil ca vei descoperi ca scrie “somn profund” in dreptul unora. Insa, este posibil ca asta sa se intample si daca ai un smartphone produs de o alta companie, probabil difera setarile specifice sau denumirea acestei functii.

Insa, acum discutam despre aceasta functie inteligenta pe care Samsung o are implementata in telefoanele sale cu interfata OneUi 5x. Nu este vorba despre un tutorial general, daca doriti, urmati pasii de mai jos si vedeti daca este disponibila pe terminalul vostru.

Producatorul ne spune ca in cazul in care petrecem multe ore pe zi la telefon si utilizam diverse aplicatii, bateria se va descarca rapid. Din fericire, poti pune unele dintre aplicatiil “la somn” pentru a economisi bateria pe parcursul zilei.

Prin alegerea acestei setari, aplicatiile nu vor rula in fundal, astfel incat sa te poti concentra pe cele pe care le utilizezi cel mai des. Poti oricand sa schimbi setarile ulterior, daca iti schimbi parerea si ai nevoie sa incepi sa utilizezi din nou cateva aplicatii. Deci, totul tine de autonomie si chiar puteti face asta in cazul in care aveti aplicatii pe care le folositi ocazional.

Le treceti in somn profund si este ca si cum nu ar fi instalate pe telefon. Nu trebuie sa ne facem griji, atunci cand o deschidem se va “trezi automat” si va functiona normal. Exista chiar si un mod inteligent disponibil. Acesta le detecteaza automat pe cele care nu sunt folosite des si le trimite la culcare fara o interventie din partea utilizatorului. Iata cum sa faceti asta.

aplicatii somn profund

Intrati in meniul de setari – intretinere baterie si dispozitiv – apasati pe “baterie”  si apoi pe limite utilizare in fundal. Le alegeti de acolo pe cele dorite, dar le puteti si gestiona. Daca veti intra in meniul telefonului in zona dedicata aplicatiilor, acolo le veti observa pe cele puse automat in somn profund.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!