Connect with us

Stiri despre telefoane

Serie noua de telefoane de la Samsung! Galaxy F41 este primul

Published

on

Samsung si-a dat seama ca merge treaba cu telefoanele mai accesibile, cele de tip mid-range. Si in data de 8 octombrie 2020, ei vor prezenta primul model al seriei “F”, adica Galaxy F41.

Nimic nou la orizont, specificatii pe care le-am mai vazut pe un mid-range sub acest brand, nimic nou sau nemaivazut nici in materie de design sau alte detalii.

De altfel, acest telefon ar urma sa aiba multe in comun cu Galaxy M31, cel lansat in primavara acestui an. Procesorul, acumulatorul, elementele de conectivitate si chiar ecranul cu notch de tip “waterdrop”.

Advertisement

Putem spune ca Galaxy F41 va fi inca un smartphone pozitionat in jurul pretului de 1200 sau 1300 lei. Nu imi este clar de ce trebuia adusa o serie noua din moment ce nu ofera practic nimic nou. Specificatiile nu vor fi chiar rele, iata o parte dintre ele:

Display cu tehnologie SuperAMOLED si rezolutie FHD, 3 camere foto principale, 6GB memorie RAM, procesorul Exynos 9611( pe 10nm) care-l motorizeaza si pe M31. Apoi, jack audio de 3.5mm, carcasa spate din plastic, USB TIP-C si senzor de amprente clasic.

Acumulatorul cu o capacitate de 6000 mAh, Android 10 si interfata OneUI. Asteptam luna octombrie pentru mai multe detalii, nu este exclus ca acest nou smartphone sa fie adus si la noi in tara.

Advertisement

Pretul este perfect pentru puterea de cumparare de la noi!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des