Connect with us

Stiri despre telefoane

Serie noua de telefoane, Xiaomi CC, CC9 si CC9e

Published

on

Xiaomi CC, noua serie anuntata oficial chiar de catre Lei Jun, Xiaomi CEO. CC9 si CC9e, ar urma sa fie primele modele de telefoane. Acestea vor fi produse in colaborare cu Meitu si se adreseaza in primul rand utilizatorilor tineri.

Astfel, marele gigant din China isi mareste oferta de produse, observam ca de la inceputul anului si pana acum, au tot adus in prim-plan serii si modele noi. Este un semn ca le merge foarte bine.

Daca ne inoarcem putin la cei de la Meitu, aflam ca este o companie infiintata in anul 2008, mai exact un producator de telefoane mobile si softuri. Xiaomi CC9e si CC9e (Chic & Cool, Camera & Camera sau Colorful & Creative ) vor fi lansate in perioada urmatoare si se vor axa pe partea de selfie, numele de cod fiind “Little Fairy”.

Advertisement

Unele zvonuri sustin ca aceasta serie este dedicata in primul rand doamnelor si domnisoarelor, ele sunt pasionate de pozele de tip selfie. In acest sens, putem vedea si un telefon (Meitu) cu o camera retractabila, probabil sunt 3 senzori ce vor actiona pe post de setup principal, dar si frontal.

Serie noua de telefoane, Xiaomi CC, CC9 si CC9e

Tot unele zvonuri ne dau si presupuse specificatii tehnice dar si cateva preturi, telefoanele (CC) ar fi primit deja si certificarea TEENA:

Xiaomi Mi CC9 – display AMOLED cu senzor de amprente integrat, camera de selfie de 32MP si 3 senzori principali, cel de 48MP atrage atentia. Acest setup ar fi comun, atat CC9 dar si CC9e.

Advertisement

Telefonul ar urma sa fie dotat cu procesor Snapdragon 730, 6GB RAM si 128ROM, 8GB RAM si 128GB ROM + 8GB RAM si 256ROM. Preturi de la 360 USD si pana la 450 USD.

Serie noua de telefoane, Xiaomi CC, CC9 si CC9e

 

Xiaomi Mi CC9e – Display IPS LCD de 6.3″ si acelasi setup foto/video, dar cu procesor de tip Qualcomm Snapdragon 710. Telefonul ar urma sa aiba 6GB RAM si 64GB stocare interna, acumulator de 4000 mAh pretul sa ajunga pana la 230 USD.

Advertisement

Desi seria este confirmata oficial, nu ni se specifica cu exactitate o data sau o perioada de lansare, alte capturi in afara de cele TEENA, nu sunt disponibile.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    iunie 21, 2019 at 11:51

    Ccleaner

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171