Acasă Stiri Android Si Noutati Serverele eMag au tot picat in aceasta dimineata, lucru neasteptat!

Serverele eMag au tot picat in aceasta dimineata, lucru neasteptat!

1

Serverele eMag au tot picat in aceasta dimineata, lucru neasteptat! Acest lucru s-a intamplat practic cu toate magazinele importante ce au decis sa organizeze Black Friday in data de 18 noiembrie 2016, fie ca vorbim despre eMag, PC Garage, Quickmobile.ro, Cel.ro sau Marketonline.

Acest lucru se intampla de obicei in anii trecuti si nimeni nu se astepta ca lucrul sa se repete si in 2016, asta dupa ce magazinele de dadeau asigurari ca totul este bine pus la punct. Desi cei de la eMag au inceput campania de reduceri in jurul orei 7 dimineata, pana dupa ora 8 serverele nu au functionat corespunzator si cu greu ai fi putut finaliza o comanda. Am patit-o personal, cam 30 de minute mi-a luat pentru a putea sa finalizez o comanda si a o plati direct cu cardul bancar.

Utilizatorii au putut vedea des mesajul de mai jos, asta s-a intamplat intre orele 07-08 dimineata, probabil ca sute de mii de oameni au accesat in acelasi timp site-ul eMag:

q7 Serverele eMag au tot picat in aceasta dimineata, lucru neasteptat!

Conform gandul.info, magazinul eMag a vândut în primele două ore de la lansarea catalogului de oferte şi reduceri de Black Friday produse în valoare de nu mai puţin de  78.072.900 lei. Serverele companiei au picat de mai multe ori în cursul dimineţii din cauza numărului mare de utilizatori. Între cele mai vândute produse de Black Friday la eMag au fost cele pentru casă şi îngrijirea casei peste 19.000, componentele PC 12.745, electrocasnicele 13.000, televizoarele 11.000 , laptopurile 7.000.

Statistici eMag ora 10 peste 450.000 vizitatori online simultan!

errr Serverele eMag au tot picat in aceasta dimineata, lucru neasteptat!

Asa cum spuneam si anterior, cu toate ca produsul era in cos, era imposibil de continuat comanda, mai jos atasez o alta captura de ecran care demonstreaza acest aspect. Produs adaugat in cos si eroare la finalizarea comenzii:

g Serverele eMag au tot picat in aceasta dimineata, lucru neasteptat!

Este limpede ca magazinele nu au luat toate masurile pentru ca aceste lucruri sa nu se intample si nu cred ca au scuze deoarece mai mult ca sigur se asteptau la o avalansa de clienti dornici sa vada ofertele in timp real.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Reclama e mai importantă şi de aceea pînă şi serverele or fost supra-săturate de atîtea reclame idioate şi de promisiuni de preţuri mici şi de alte măgării marketingiste… Or crăpat şi ele la un moment dat, pînă nu şi-or da duhu de tot… Şi măcar dacă reducerile ar fi fost chiar atît de colosale cum s-o anunţat în reclame. La fel ca şi în alţi ani, Black Fraieriday este doar încă o ocazie de a profita de neştiinţa multora, de nebunia intoxicării cu reclame tîmpite, şi de oferte idioate… Pînă şi serverele or cedat…
    Prea multă prostie dăunează grav sănătăţii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here