Connect with us

Stiri despre telefoane

Si-a construit singur un iPhone urias de aproape 2 metri

Published

on

Si-a construit singur un iPhone urias de aproape 2 metri – Este realizarea pe care o vedeti si voi in clipul de mai jos, cu adevarat un telefon mobil gigantic, dar mai ales unul complet functional! Sa spune ca este telefonul pentru cei ce cauta cu adevarat un display urias, insa cu siguranta nu incape in niciun buzunar!

In lumina reflectoarelor este Matthew Beem, care a dezvaluit ce el numeste “cel mai mare iPhone din lume”. Impresionant este faptul ca smartphone-ul imens, cu inaltimea de aproape 2m, functioneaza cu adevarat, are inclusiv camera de selfie si aplicatiile sunt la locul lor.

In videoclipul “Am construit cel mai mare iPhone din lume!”, Beem arata cum a cumparat un televizor imens de la Best Buy si a transformat tehnologia de divertisment pentru acasa intr-un touchscreen functional. Combinat cu un Mac mini, Beem a reusit sa creeze o experienta de utilizare functionala care arata identic cu iOS, sistemul de operare utilizat de telefoanele iPhone. Video:

Advertisement

Dar sa nu credeti ca totul se opreste aici. Vedeta noastra isi ia uriasul iPhone si porneste chiar intr-o calatorie prin New York, trecand prin Central Park si mergand cu metroul. Dupa ce strabate orasul, se indreapta spre studio-ul lui Marques Brownlee, cunoscut sub numele de MKBHD, un alt celebru youtuber.

Brownlee este impresionat de faptul ca uriasul iPhone reactioneaza la atingere si are chiar butoane de volum si de pornire functionale. Propune apoi un nume pentru acest iPhone de dimensiuni uriase: “Pro Max Plus Ultra”.

Advertisement

Desi e putin probabil ca Apple sa se aventureze in curand in productia de iPhone-uri de dimensiuni colosale, este posibil ca dispozitive de dimensiuni similare sa fie utilizate pentru a interactiona cu Vision Pro, casca VR pe care Apple o va lansa anul viitor, cea care costa “o caruta de bani”, 3500 USD.

Un iPhone de dimensiuni mari ar putea parea cel mai nepractic gadget de pana acum, dar nu putem nega faptul ca este destul de interesant.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des