Connect with us

Stiri despre telefoane

Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android!

Published

on

Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android! Aproape o luna de zile, cam atat timp a trecut de cand am trecut de la un SMART TV Samsung, la un Android TV de la Allview.

Este vorba despre modelul 50ePlay6100U, un TV ce ruleaza sistemul de operare Android 9, diagonala 127cm si rezolutie 4K. Si sunt destul de multe voci care sustin ca cei de la Allview nu ar oferi actualizari pentru produsele lor.

Iata ca acestia sunt contrazisi acum, televizorul chiar a primit un update major, unul de aproape 1GB. Pana cand voi face un articol in care sa-mi spun parerile dupa 1 luna de utilizare, iata despre ce este vorba.

Advertisement

Televizorul ramane la versiunea de Android 9, nici nu stiu daca sunt multe televizoare care au primit Android 10. Actualizarea se axeaza pe patch-uri de securitate, remedierea unor probleme si imbunatatiri la nivel de software.

Dupa update, la nivel de U.I, nu am sesizat modificari in plus, interfata Android TV ramanand neschimbata. Cateva modificari prin soft si actualizare de securitate care este acum aferenta lunii iunie 2020 (fata de mai 2020).

Sa speram ca aceste televizoare vor primi constant actualizari si ca nu vor fi uitate, inceputul este unul promitator. Discutam totusi despre un model nou aparut pe piata si unul care “se misca” destul de rapid, las recenzia video la finalul articolului.

Advertisement

Atentionarea cu privire la actualizarea noua, este prezenta (automat) in modul SMART.

Daca apasam pe “detalii”, ne sunt oferite cateva informatii. Este adevarat ca mi-ar fi placut ca aceste detalii sa fie mai multe!

Inainte de actualizare:

Advertisement

In timpul actualizarii (televizorul va reporni automat la finalul ei):

Dupa acest update:

Si recenzia video – valabila strict pentru acest model de Smart TV 4K, 50ePlay6100U.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Alin

  august 17, 2020 at 08:56

  Baga-i si smart youtube care este creat special pt android tv .O sa ai un fel youtube premium pe tv total free!
  Dupa care da-i cu kodi si addon-uri gen “elementum” in care poti vedea cam ori in 4k. Netflix ramane in “pantaloni scurti” pe linga el :). De asemeni total free!

 2. Alin

  august 17, 2020 at 08:59

  Edit : “cam orice in 4k”
  Nu stiu de ce platforma asta a ta papa litere :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des